Ganljivo

21-letnica si nikoli ni mislila, da je to zadnja slika njenega sina, ki jo je posnela!

Ena odločitev in vse se je spremenilo.

23. septembra sta Destiny in njen mož bi morala praznovati 7. obletnico poroke. Par sta bila že od 15. leta. Mlad par je živel lepo življenje.

In njun sin Parker je bil le še pika na i njuni sreči. Imeli so svoje sanje. Začeli so načrtovati za prihodnost. Kupovali so hišo, kjer bi vzgajala svoje otroke.

Destiny pravi: Ni minilo dneva, ko nebi bila skupaj. Pomagal je vsem in vedno je našel način, da me je nasmejal.

Ampak 20. septembra 2014 ni bilo nikoli več enako. Njena objava na Facebooku je bila, tale fotografija. Odločili so se, da gredo v kopališče.

Letos je Destiny končno spregovorila in zapisala na Facebook:

“Leto dni nazaj, je bil le še en dan, kot vsi ostali. Moj mož je vstal in odšel v službo. Jaz pa sem ostala s Parkerjem (sinom). Igrala sva se.

Minilo je par ur, mož se je pa vrnil z dela. S super novico, danes je odšel prej, ker je dobil napredovanje. Naše sanje so bile bližje. Več denarja za našo  družino in kmalu si lahko privoščimo hišo. Želeli smo proslaviti. In odločili smo se, da se gremo v kopališče zabavat.

Le kdo, bi si mislil, da je ta mala odločitev vplivala na celotno zrušeno življenje.

Prišli smo v avtomobil. Mož je peljal, midva sva se igrala zadaj. Bilo je vse normalno, brez skrbi. Iznenada pa je počilo.

Ta dan je pokvaril celotno moje življenje in za vedno raztrgalo moje srce.

Na drugi strani je vozila sebična pijana ženska, ki je menila, da lahko vozi.

Njena sebičnost me je takoj stala življenje mojega sina, ki je bil star 15 mesecev.

Z možem so naju odpeljali v helikopterju. On je izgubil življenje nekaj dni zatem.
Ena preprosta odločitev, da se je vsedla za volan pijana in ni obvladala avtomobila je zapečatila usodo. Usodo, da sem danes vdova in mama angelčka, ki je v nebesih.

Stara sem le 21 let. A vseeno, mi je bilo odvzeto vse. Bolečina, ki jo čutim…ne znam je opisati…Tistega dneva sem z njima umrla tudi jaz.

PROSIM VAS! Če vidite koga, da si je vsedel v avto pijan, prosim, odvrnite ga od tega početja. Vsakdo misli, da lahko pelje pijan. Tako kot je ta ženska.”

Pijana ženska je tudi umrla na kraju nesreče. Njena družina ni nikoli vzpostavila stika z Destiny. Tale ženska se je vračala iz poroke, na kateri je bilo 100 ljudi. Vsak od njih, bi lahko preprečil, da nebi vstopila v avto pijana.

Tole je resnična zgodba. Naj nam bo v opozorilo. Naj nam bo motivacija, da ne pustimo drugim voziti ali da ne vozimo sami.

 

.

Click to comment

popularno

To Top

.