Ganljivo

23-letni Jack, je zaradi raka imel le še nekaj tednov življenja. Na poroki razkrije pomembno novico!

Ko je izvedel, da ima raka in nekaj mesecev življenja, se je v naglici odločil, da se bo poročil. Ampak na poroki razkrije nekaj šokantnega… ????

Ko je Jack Kane začel trpeti zaradi hudih bolečin v hrbtenjači, se je obrnil k zdravniku in prejel najslabše možne novice – ima raka.

Po mnenju zdravnikov mu je ostalo le še nekaj tednov. Jack se je odločil, da bo živel vsaj toliko časa, da se bo poročil, zato je prosil svojo punco Emmo, da se poroči z njim. V izjemno kratkem času so organizirali poroko.

“Poznala sva se nekaj časa in želela skupaj preživeti preostanek najnega življenja. Ugotovitev, da mu je ostalo le nekaj tednov, je bila najslabša stvar na svetu, “je dejala Emma za Daily Mail.

Jack je svojim ljubljenim sporočil novico o tragičnem dogodku in v samo 8 dneh so načrtovali poroko.

Toda tri dni pred poroko je Jack prejel še eno novico od zdravnikov: ni bil rak, ampak bolezen, imenovana optični nevromelitis , NMO. Optični nevromelitis je avtoimunska bolezen, ki povzroča vnetje hrbtenice in živca.

Čeprav je to precej redko, je lahko ozdravljiv, zato je Jack ugotovil, da ne bo umrl!

On in Emma sta bila razburjena, vendar sta se odločila počakati, preden bosta drugim povedala veliko novico.

“Mislila sva, da bo lažje deliti to novice,” je dejala Emma za Daily Mail.

Med sprejemom na poroki, se je ženin odločil, da bo imel velik govor, kjer bo razkril novico.

-Trajalo je nekaj sekund, da so prisotni predelali novico, kaj se je zgodilo, potem pa je celotna dvorana planila v jok, je dejala Emma.

Zdaj bo Jack moral preživeti nekaj časa v bolnišnici in čaka ga obdobje rehabilitacije. On in Emma ponavljata, da obdobje v bolnišnici ni nič v primerjavi s smrtjo!

Srečno Jack!

Komentiraj


Popularno

Domov