Tehnika

60 sekund drgnite kazalec! Ves svet je navdušen nad to nenavadno, a učinkovito metodo!

To je na prvi pogled nenavadna metoda, a ko jo boste enkrat preizkusili sami, jo boste izvajali redno! Drgnite prst 60 sekund in to se bo zgodilo …
Vsak prst je povezan z določenim organom v telesu, uči starodavna japonska medicina, na izboljšanje njegovega delovanja ter na zdravljenje bolečine, kot sta na primer glavobol ali zaprtje, pa lahko vpliva z masažo prstov.

Vsak prst na naši roki je povezan z določenim organom ter z določeno bolečino. Da bi jo omilili ali celo povsem odpravili, masirajte oziroma drgnite določen prst. Dovolj je že 60 sekund masaže, da boste občutili spremembo.

Kateri prst morate masirati glede na posamezne bolečine?

1. Palec je povezan s srcem in pljuči. Masirajte prst, ko občutite, da vaše srce bije prehitro ali kadar vzdihnete ter pri tem ostanete brez sape.

2. Kazalec je povezan z ledvicami in mehurjem. Ta prst masirajte tudi, če vas muči zaprtje ali driska in če imate težave z vranico ali želodcem.

3. Sredinec je povezan z žolčem in jetri. Masirajte prst, če vas muči nespečnost, migrena ali ko vam je med vožnjo z avtomobilom slabo.

4. Prstanec je povezan z debelim črevesom. Masirajte ta prst če vas muči glavobol, migrena ter bolečina v vratu, kar je lahko posledica slabe prekrvavitve.

5. Mezinec je povezan s tankim črevesom. Masirajte  ta prst, ko občutite tesnobo in razdraženost, poroča Zadovoljna.hr.

Komentiraj


Popularno

Domov