Nekategorizirano

8-letni deček trenira 4 ure na dan, da bi postal “drugi Bruce Lee”

Pri svojih 8 letih je dosegel takšen rezultat, da je presenetil tudi producente slavnih pogovornih oddaj… NORO

Ryuzey Imai iz Nare na Japonskem je vse svoje življenje posvetil usposabljanju, zaradi katerega bo izgledal kot njegov idol – znameniti bojevnik in igralec Bruce Lee. Pri svojih 8 letih je dosegel takšen rezultat, da je presenetil tudi producente slavnih pogovornih oddaj.  Ryuzey se je hladno odzval na snemanje na televiziji in zdaj se njegovi oboževalci sprašujejo, ali je to nova zvezda.

Ryuzey je prvič videl filme z Brucem Leejem pri v štirih letih, se spominja njegov oče. Od tedaj se Ryuzey vsak dan posveča usposabljanju. Zbudi se ob 6h, uro in pol se ukvarja s telesno vzgojo, nato pa gre v šolo in ob vrnitvi teče. In nato še 2 uri testira borilne veščine. Ima železno samodisciplino.

Telo in fizične sposobnosti Rizeja so pravo presenečenje – za osemletnika se razvija nenavadno. Toda zakaj vse to? “Mali Bruce Lee”, kot ga kličejo njegovi oboževalci, ima 300.000 naročnikov na Facebooku in deset tisoč v Instagramu, vendar za njih ne skrbi on temveč njegov oče. Čeprav se je pojavil na televiziji “Superkids”, ni pokazal nobene dodatne želje, da bi se rad večkrat pojavil na odru. Želi se le samo izpopolnjevati. Poglejte si njegov nastop v oddaji Superkids v videu spodaj:

.

 

Komentiraj


Popularno

Domov