Zanimivo

Astrologi trdijo, da so ljudje, rojeni v teh horskopskih znamenjih najinteligentnejši!

Katera znamenja slovijo kot najbolj inteligentna? Ste med njimi?

Med najinteligentnejša znamenja spadajo škorpijon, dvojčka in kozorog. Ljudje, ki so rojeni v teh znamenjih, naj bi bili povprečno inteligentnejši kot ostali. Seveda ne smemo pozabiti, da tudi inteligentni in pametni ljudje včasih počnejo neumnosti, kar je povsem človeško. Ugotovitve nikakor ne pomenijo, da med ostalimi znamenji ne najdemo visoko inteligentnih ljudi.

1. Dvojčka

Ljudje, rojeni v znamenju dvojčkov, so po naravi raziskovalci. Že v mladih letih bi dvojčki radi videli in vedeli vse.

Dvojčki so izjemno vedoželjni. Čeprav jih zanima ogromno stvari, se velikokrat ukvarjajo z umetnostjo. So zelo bistri in zabavni, njihov edinstven smisel za humor pa je tesno povezan z visoko stopnjo inteligence, po kateri slovijo.

Prav njihova neubranljiva duhovitost in navdihujoče navdušenje nad vsem novim in neznanimsta glavna razloga, da se z ljudmi, rojenimi v znamenju dvojčov, tako radi družimo. Vedno sopripravljeni na pogovor, ki pa nikoli ni zgolj vsakdanji klepet. Dvojčki vedno izbirajo pametne in razgledane partnerje, s katerimi lahko skupaj odkrivajo še neraziskane svetove in debatirajo o pomembnih življenjskih vprašanjih.

2. Škorpijon

Škorpijoni slovijo po močni intuiciji in odličnem vpogledu v dogajanje okrog njih. Brez težavprepoznavajo čustva in potrebe svoje okolice, zato so naši najboljši poslušalci in zaupniki. Njihova največja vrlina je močno razvita čustvena inteligenca, zato pred škorpijonom nikoli ne moreš prikrivati svojih pravih čustev. V najširšem nasmehu bo škorpijon kaj hitro prepoznal laž in prikrivanje hude stiske.

Škorpijoni na stvari nikoli gledajo le površinsko. Zadevam vedno poskušajo priti do dna ter sene zadovoljijo s preprostimi odgovori.

Nikoli ne poskušaj pretentati škorpijona. Čovek, rojen v tem znamenju, te namreč bere kot odprto knjigo in vse tvoje manipulatorkse nakane bodo slej kot prej razkrite.
Škorpijonovemu šestemu čutu namreč ne ubeži nihče.

3. Kozorog

Zaradi brezmejne radovednosti in občasne predrznosti ljudje tipičnega kozoroga pogosto dojemajo kot nezrelega in otročjega. Pod kriknko mladostne navihanosti pa kozorog skrivazelo inteligentno osebnost.

Ena pomembnih kozorogovih vrlin je poleg splošne inteligence tudi odlična sposobnost komunikacije. Kozorog se brez težav znajde v pogovoru s komerkoli. Ni važno, kje se sogovornika nahajata, ob kakšni priložnosti ali o čem teče beseda. Kozorg bo vedno našel prave besede.

Zaradi odličnega občutka za sočloveka ter močno razvite čustvene inteligence kozorog brez težav pridobi naklonjenost množice. Ljudje mu zaupajo in ga poslušajo, zato lahko brez posebnega napora uveljavi svojo voljo ter predstavi inovativne ideje, ki mu jih nikoli ne zmanjka.

Med kozorogi je veliko znanstvenikov, matematikov in tehnologov. Poleg čustvene inteligence imajo kozorogi namreč zelo dobro rauvito tudi analitično mišljenje. Ljudi, ki so rojeni v znamenju kozoroga, žene stalna želja po osebnostni rasti in lastnem napredovanju.

 

Vir: consciousreminder.com

Komentiraj


Popularno

Domov