Zanimivo

Barva oči razkriva vaš karakter!

Kaj tvoje oči povedo o tebi? Preverite!

Ko neki osebi globoko pogledaš v oči, lahko marsikaj izveš o tej osebi. Čeprav je izraz “oči so zrcalo duše” malce klišejski, so tukaj dokazi, da to približno drži. Najdi svojo barvo oči in se prepričaj, če te lastnosti veljajo zate.

RJAVE/ČRNE OČI

Ljudje s temi mikavnimi očmi so naravni voditelji in rojeni, da pomagajo drugim na njihovi življenjski poti. Zaradi igrive narave naravnost privlačiš ljudi. Gre za inteligentne ljudi, ki se radi izognejo nevšečnim situacijam. Če najdeš svojo notranjo moč, te nič ne zaustavi.

MODRE OČI

Svetla barva tvojih oči bi lahko povzročila to, da te ljudje vidijo kot šibko ali plašno osebo, vendar pa to ne drži. Imaš notranjo moč, vendar jo drugi težko opazijo. Si sposoben/a obvladovati stres in medtem ko je tvoja občutljiva duša dovzetna za ranjenost, imaš kljub temu zmožnost, da odrineš občutke tesnobe in depresije. Zaradi tvojega ostrega uma in radovedne narave, zate ni preprek.

SIVE OČI

Sive oči so zelo redke. Ti si zelo uravnotežena oseba, vendar pa je tvoj notranji jaz težko nadzorovati. Zaradi tega si si postavil/a visoke prepreke in drugi težko pridejo mimo njih. Ta obrambni mehanizem je nekaj, kar se da premagati in ko te ljudje enkrat spoznajo, vidijo, da si prijazna in ljubeča oseba.

RJAVO-ZELENE OČI

Tudi ta barva oči je zelo redka, vendar pa te oči pritegnejo veliko pozornosti. Ti si samostojna duša, z veliko samozavesti, ki ti omogoča spontanost in zabavo. Vendar pa je ravno zaradi te spontanosti težje razkrinkati tvojo osebnost. Toda to ni problem! Tisti, ki te imajo zares radi, se bodo zelo potrudili, da te bodo dojeli in razumeli. Tisti, ki pa te še ne poznajo, se bodo zelo trudili za tvojo pozornost.

ZELENE OČI

Gre za najbolj skrivnostno barvo oči, tisti z zelenimi očmi dobro vedo, kako unovčiti svojo privlačnost. Velikokrat si nepredvidljiv/a, a jeza ni lastnost, h kateri si nagnjen/a. Ustvarjalnost je eden od tvojih največjih talentov in medtem ko ti zagotovo ne ugaja stres, najbolje opraviš stvari pod pritiskom. Ljudje so zelo radi prijatelji s teboj, zaradi tvoje privlačne narave.

.

Komentiraj


Popularno

Domov