Zanimivo

To dekle ima velik problem, doživlja tudi do petdeset orgazmov na dan! Tako to izgleda …

Odločila se je, da se sooči s problemom. Našla je fanta, začela je meditirati in začela uporabljati en tretma!
Amanda Grace (27) trpi zaradi redke motnje, zaradi katere ima do 50 orgazmov na dan. Ne more nadzorovati orgazma in nimajo nič opraviti z njeno spolno željo.

To se dogaja, ko se vozi v avtu, sedi v kavarni in celo, ko sliši glasno glasbo. O njenem primeru so svetovni mediji pisal že leta 2014.

Po mnenju Amande ima težave že od svojega šestega leta, poroča Daily Mail.

– Ni prijetno, postalo je mučenje. Že leta sem trpela, žalostno je povedati družini in prijateljem, kaj se mi dogaja, pravi Amanda.

– Vsak dan imam 50 orgazmov. Enkrat v uri imam pet ali deset zapored. To se zgodi, ko sem s prijatelji ali v javnosti. To je neprijetno.

Ko se to zgodi, ko sem v javnosti, se samo nasmehnem in se pretvarjam, da je vse v redu – pravi Grajsova.

Vendar se je odločila, da se bo soočila s problemom. Našla je fanta, začela meditirati in začela uporabljati en tretma!

Upam, da sem našla način za nadzor orgazma – pravi Amanda.

– Obstajajo načini, da lahko zmanjšam intenzivnost orgazma, čeprav so še vedno prisotni. Vzamem zdravilo, da se sprostim na tem področju in vadim, da bom premislil o problemu, “je dejala Amanda, ob močni podpori njenega fanta Stuarta Tripleta (25).

Srečala sta se pred nekaj leti, vendar po zdravniškem sklepu ne moreta seksati zaradi Amandine bolezni, poroča Daily Mail.

– Bilo mi je težko razložiti moje stanje. Nisem bila prepričana, kdaj bo pravi čas ali kako bi se odzval. Ampak je razumel in mi dal veliko podporo, «je dejala Amanda.

Oglejte si Amandin videoposnetek in njen problem:

Komentiraj


Popularno

Domov