Ganljivo

Dobil je hčer in se odločil, da se reši pitbulla. Pes je to začutil in ga prislili, da spremeni svojo odločitev!

Besedna zveza “pes je najboljši človekov človeka” zveni kot izrabljena fraza, ki ne pomeni ničesar. Vendar pa to lahko reče samo oseba, ki se nikoli ni družila s temi zvestimi živalmi.
Zato ni nič narobe, da se spomnimo zgodbe, ki že več let kroži po internetu in vedno znova navdušuje ljudi.

To je zgodba je o paru, ki je imel dva psa, ko sta se vzela. Ženska je imela Zacka, mešančka med pitbullom in labradorjem, a njen mož je imel vtis, da ga sovraži. Ko sta dobila hčerko, je rekel svoji ženi: »Naj samo zalaja na hčerko – pes bo letel!« Vendar to, kar se je zgodilo, je popolnoma drugače od tega, česar se je bal.

Ko sta hčerko prinesla iz bolnišnice, sta jo oba psa povohala z mahajočim repom. Mož je moral odstraniti Zacka, ker ni prenehal lizati hčerke. Od prvega trenutka je postal njen zaščitnik. Ko je ležala na tleh, je takoj postavil eno tačko na njo, kot znak, da jo čuva.

Zack je neizmerno oboževal mojo hčerko in ko je zrasel, ji je sledil k postelji in spal z njo. Kot da bi imel notranjo uro, vedno je stal na dnu stopnišča ob osmih – v času, ko je odhajala spat- je povedal za higherperspectives.com

-Nekega dne so Zacka zastrupili otroci iz soseske in to je bil eden najslabših dni v našem življenju. Žena in jaz sva jokala, medtem ko sva gledala, kako se hčerka poslavlja od njega, medtem ko je nepremično ležal na tleh!

– Tisti večer ob osmih, je moja hčerka šla po stopnicah v svojo sobo in v tem trenutku smo vsi spoznali, kaj se je zgodilo. Prvič v petih letih ji Zack ni sledil. Ko naju je pogledala, sva v njenih očeh videla strah in paniko. V tem trenutku je moj pes, Sam, ki jo je prav tako imel zelo rad, a ne tako kot Zack, vstal, odšel k njej in jo dregnil z gobcem. Postavil je svojo tačko na stopnice in jo pogledal. Nato je z njo odšeč po stopnicah do njene sobe.

V naslednjih šestih letih, dokler ni umrl,  jo je Sam vsak večer čakal pri stopnicah – tako je končal to čarobno zgodbo.

Komentiraj

Popularno

Domov