Ganljivo

Dobila je 400$ napitnine in ko je šla, da bi se jim zahvalila, je doživela šok življenja!

Kyle Chandar, natakarica na Havajih dela v dveh restavracijah. Zaradi visokih stroškov je bila prisiljena pustiti šolo in se prepustiti službi, vse dokler je en par iz Avstralije ni presenetil.

Par iz Avstralije, gosta v restavraciji, v kateri dela Kyle, sta bila radovedna.

“Vprašala sta me, od kod sem in sem rekela, da sem prišla v šolo, ampak ko sem padla v dolgove, nisem mogla nadaljevati svojega izobraževanja, tako da sem začela delati v dveh restavracijah,” je dejala natakarica.

Niso se več pogovarjali, vendar  je bila zelo presenečena, ko je na računu za 200$ videla, da so ji pustili 400$ napitnine.

Pomislila sem, zelo velikodušno od njih. Nikoli nisem prejela takšne napitnine, moram se zahvaliti. Medtem ko smo se pogovarjali , so mi povedali, kje so nastanjeni in sem se odločila, da jih poiščem” je povedala Kylie!

Kylie ugotovi, kje so nameščeni in jim prinese rože, ter se zahvali za njigovo prijaznost. Vendar, šele nato sledi presenečenje.

Par se je pojavil naslednji dan v restavraciji in  ji ponudil, da ji pomagajo pri plačilu šolnine v višini 10.000 ameriških dolarjev.

“Rekla sem, da ni šans,  ne morate to storiti zame. Hotela sem samo, da vam povem hvala.”

Vendar pa so bili vztrajni.

“Rekli so mi, da je njihova največja zahvala, da živim čim bolje” je pojasnilo srečno dekle.

Velikodušno, res.

VIDEO SPODAJ!

 

Click to comment

popularno

To Top