Recepti

Dodajte samo 2 žlici v jutranjo kavo in shujšajte!

Obstaja nešteto shujševalnih diet in trikov, a na najpreprostejšega in učinkovitega večina pozabi. Skrivnost je v kavi!

Zakaj je kava tako pomembna? Zato, ker dve tretjini ljudi z začne dan. Vsi ti običajno niti zajtrkujejo ne. Kava jim je prva stvar s katero začno dan. In prav zaradi tega, ker jo uživajo na tešče, je tako pomembna. Če jo obogatimo na pravi način in že zjutraj zaženemo procese za razgradnjo maščob, potem so rezultati lahko neverjetni. A dodatki h kavi niso kar tako. Samo ti trije skupaj delujejo tako, da se bodo vaši kilogrami res začeli topiti.

Sestavine:

  • 2 žlici medu
  • 1 žlička cimeta
  • 1 žlička kokosovega olja

Priprava:Zelo pomembno je, da uporabite vse tri sestavine, omenjene količine pa veljajo za skodelico kave. Prav tako naj bo kokosovo olje v tekočem stanju (to pomeni ohlajeno na sobno temperaturo). Pijte to na tešče vsako jutro (če je le mogoče ob približno isti uro), za potrditev rezultatov hujšanja, pa vam priporočamo dve obogateni skodelici na dan.

Med v tako obogateni kavi je naravno sladilo z nizkim glikemičnim indeksom, kar daje organizmu energijo. Če nimate radi sladkane kave, uporabite samo eno žlico. Brez medu ta recept ne funkcionira.

Cimet tudi slovi po svojih zdravilnih lastnostih. Cimet znižuje nivo sladkorja v krvi in preprečuje, da bi hitro narasel. Pospešuje tudi delovanje metabolizma, deluje protivnetno in antibakterijsko.

In še kokosovo olje: uravnava in krepi delovanje notranjih organov, prav tako pospešuje delovanje metabolizma in presnove, najpomembnejša pa je razgradnja kokosovega olja v telesu. V tem primeru se sprošča izjemna toplota, ki res dobesedno stopi kilograme.

Vsekakor velja poskusiti, ker bodo prvi rezultati vidni že po prvem dnevu.

 

VIR: vemkajjem.si

Komentiraj


Popularno

Domov