Zabavno

DOPUST: Najbolj bizarne pritožbe turistov, ki jih morate prebrati!

Ženska se je pritožila, ker se mož na plaži ni mogel sprostiti, zaradi gledanja drugih žensk ”zgoraj brez”
So potniki, ki se ne pritožujejo in so tisti, ki jih moti čisto vse. Za vas smo našli najbolj bizarne, smešne in absurdne pritožbe turistov, ki so jih napisali agencijam, potem, ko so bili nad počitnicami čisto preveč razočarani. Ko vidiš, kaj vse jih je motilo ne veš ali bi se jokal ali smejal.

Zunaj smo morali čakati v vrsti – in to brez klime!
Na počitnicah v državi Goa (Indija) sem bil razočaran, ker je skoraj vsaka restavracija stregla hrano, v kateri je bila začimba kari. Ne prenesem pikantne hrane.

Na plaži ne bi smeli dovoljevati sončenja ”zgoraj brez”. Zelo je bilo moteče za mojega moža, ki se ni mogel sprostiti.

Šli smo na počitnice v Španijo in imeli težave s taksisti, saj so bili vsi Španci.

Rezervirali smo izlet v vodni park, a nam ni nihče povedal, da moramo s seboj prinesti kopalke in brisače. Predvidevali smo, da bo vse to vključeno v ceno.

Plaža je bila preveč peščena. Vse smo morali očistiti, ko smo prišli nazaj v sobo.”

Ugotovili smo, da pesek v resnici ni bil tak, kot je bil na sliki v brošuri. Tam je bil prikazan, da je bel, v resnici pa je bil rumen.

Nihče nas ni opozoril, da bodo v morju ribe. Otroci so bili prestrašeni!

V brošuri je pisalo, da ima apartma popolnoma opremljeno kuhinjo, a v predalu sploh ni bilo rezalnika za jajca.

Naš enosobni apartma je bil veliko manjši od trisobnega, ki so ga imeli naši prijatelji.

 

Naš let iz Jamajke domov v Anglijo je trajal kar 9 ur, medtem, ko so naši ameriški prijatelji domov leteli le 3 ure. To se nam ne zdi pošteno!Popikali so me komarji. V brošuri komarji niso bili omenjeni!

S fantom sva rezervirala sobo z dvema ločenima ležiščema, dali pa so naju v sobo z zakonsko posteljo. Mislim, da ste krivi vi, da sem na dopustu zanosila. Če bi naju dali v sobo, ki sva jo rezervirala, se to ne bi zgodilo.

Na počitnicah v Španiji je bilo čisto preveč Špancev. Na recepciji so govorili špansko in tudi hrana je bila španska. Nihče nam ni povedal, da je v Španiji toliko tujcev.

V opisu hotela je pisalo ”Brez frizerjev”. Kar je bilo mišljeno, da v bližini ni frizerski salonov. Ogorčen gost je nadrl receptorja: ”Sem šolan frizer! Ali to pomeni, da v vašem hotelu nisem zaželen?!?”

Na potovanju po Aljaski se je nek potnik pritožil zaradi nizkih temperatur in zahteval povračilo stroškov za nakup toplih oblačil: ‘‘Vsa potovanja bi morala biti usmerjena v tople kraje, sploh se nisem mogle kopati in domov nisem prišel prav nič zagorel!” je zapisal v pritožbo.

”Morje na križarski ladji je bilo preglasno!” je gospa zapisala v pritožbo in zahtevala, da ladijske kabine opremijo z boljšo zvočno izolacijo.

Komentiraj


Popularno

Domov