Zanimivo

Ellen izpelje super maščevanje, potem,ko so nasilne sošolke nominirale punco za kraljico plesa kot potegavščino.

Pravica iz prve roke! ????

Lillian Skinner je bila na začetku svojega višjega letnika v srednji šoli, ko je postala v središču ustrahovanja. Nekatere sošolke so jo “potegnile”, da bo nominirana za kraljico plesa, kar je velika čast.

 

Ko je Lillian svojima najboljšima prijateljica Naomi Martinez in Anahi Alvarez povedala, da bo nominirana, sta se Anahi in Naomi odločili, da bosta izstopili iz nominacij, da bi lahko pomagali Lillian pri kampanji za kraljico plesa.

To je bilo, dokler niso bile napovedane nominacije in njenega imena ni bilo najti na glasovnici za glasovanje.

Čeprav je bila zmedena in “ranjena”, je Lillian rekla, da se ne sme jeziti nad nasilnicami, ki so jo prevarale.

Vendar pa sta Anahi in Naomi čutili, da morata nekaj storiti. Namesto da bi se odločili za maščevanje, sta Naomi in Anahi pripravila načrt, ki bi spodbudil in spoštoval svojega prijatelja. Odločili sta se, da bi Lillian morala biti okronana kot resnična kraljica.

Ko je Ellen ujela neverjetno zgodbo, jo je tako navdušila ljubezen, ki so si jo delile te tri prijateljice druga drugi,jih je povabila v odajo in presenetila s svojo lastno Ellen verzijo kraljice plesa.

Vsr tri so bile kronane kot kraljice in jim je bilo dodeljenih 10.000 dolarjev, namenjenih za poučevanje in šolnino.

Način, kako sta ti prijateljici počastili Lillian, je dober primer, kako se moramo postaviti za prijatleje, ko jih nekdo nadleguje.

Oglejte si ta navdihujoči videoposnetek in ga delite, če vas je dotaknila njihova prijateljska ljubezen.

Komentiraj


Popularno

Domov