Nekategorizirano

HIT: Ugotovil je, da ga žena vara, zato je njenemu ljubimcu poslal pismo!

En mož je napisal iskreno in odprto pismo človeku, ki je spal z njegovo ženo. In ne, ne šalimo se.

Poglejte, kaj je imel povedati fantu, s katerim ga je žena varala:

Sporočilo za moškega s katerim me žena vara. Veš, kdo si. Tudi jaz vem. Ne, nisem besen, prosim te le za nekaj stvari:

1. Prosim te, da se navadiš spuščati pokrov na školjki, saj žena ves čas krivi mene in jaz imam tega dovolj!

2. Zaradi tebe grem lahko večkrat na ribolov, a prosim te, prenehaj piti moje pivo. Nič nimam proti, če popiješ kakšno (tudi jaz jo rad popijem, da mi je žena potem bolj privlačna). A vendar sem jaz tisti, ki moram z njo preživeti večino časa.

3. Če pa si res zelo žejen in popiješ vse steklenice piva, potem vsaj kupi nove ali pa mi pusti denar na mizi – bom šel jaz po nove v trgovino. 

4. Ko porabiš ves toaletni papir, te lepo prosim, da ga nadomestiš z novim. Moj petletni sin iz nekega čudnega razloga namreč verjame, da se ni treba obrisati, če ni papirja. Papir imamo spravljen v omarici pod umivalnikom. Imaš morda v mislih kakšno boljše mesto zanj?

5. Potem, ko ”poseksaš” mojo ženo, bi te lepo prosil, da se obrišeš z robčki za enkratno uporabo. Koš na desni strani v kopalnici je moj in tam je čisto perilo. Svoje obleke perem sam in nikoli moja žena. Prejšnji teden je bila ena majica popolnoma zlepljena – le od česa?

6. Prosim te, prenehaj mojim otrokom govoriti, da si samo prijatelj. Resda so samo otroci, niso pa neumni.

7. Prosim te, prenehaj višati jakost radiatorjev. Jaz plačujem položnice za gretje.

8. Če te žena vpraša ali v hlačah izgleda debela, reci ”ne!” Kajti, če ji boš rekel ”da”, bo najbrž zelo premislila preden bo spet pojedla celo posodico sladoleda. Potem se bo zgodilo to, da bo shujšala in s tem boš naredil škodo meni in prav tako sebi, ker bo denar zapravljala za nepotrebna nova oblačila, v katerih bo izgledala še vedno debela.

9. Prenehaj jesti domače sladice. Tisto sladico, ki si jo pojedel zadnjič, mi je poslala moja mama za rojstni dan. Moja žena namreč že več let ni spekla ničesar okusnega.

10. Prosim, da ne sediš več v mojem fotelju, saj si na levi strani naredil luknjo in to me zelo nervira, ko gledam kakšno dobro tekmo po TV.

Na koncu bi se ti rad samo še zahvalil, da si jo peljal za valentinovo na kosilo. Kajti potem, ko sem jo peljal na večerjo, ni bila lačna in je naročila samo en majhen obrok. Upam, da mi boš sedaj bolj pomagal pri teh stvareh, ki sem jih napisal, da ne bom vedno kriv samo jaz. Če si tako prijazen, da mi boš priskočil na pomoč, bom jaz tako dober, da ti bom povedal kdaj odidem in kdaj pridem, da ne boš vedno hitel.
 

P.S.: Na začetku meseca bom z otroci odšel na počitnice za 4 dni. Če ti bo v našem hladilniku zmanjkalo piva, imam v omarici spravljeno vodko.

Click to comment

popularno

To Top

 

.