Zanimivo

Hitro je opazil plavajočo steklenico. Toda, ko je prišel bliže, je postal zgrožen!

Le kdo bi lahko kaj takega naredil?! ???? 

Eden od prebivalcev Kaohsiung (Tajvan), Liao Kuo, je en dan tiho lovil ribe, dokler ni videl nekaj, kar ga je pahnilo v pravi šok.

Zgodovina, ki ponovno dokazuje, da so nekateri ljudje sposobni le uničenje in ne želijo prevzeti odgovornosti za svoja dejanja.

Kuo Liao je v vodi videl nenavadno steklenico, pokrito z mahom. Ko se mu ta približa, človek vidi, kaj se v resnici dogaja.

Kuo vidi želvo, na katero je nekdo prilepil plastenko.

Takoj je potegnil slabotno žival iz vode in poskušal ločiti želvo od steklenice. Vendar pa to ni bilo tako enostavno, ker je bilo lepilo zelo obstojno. Bilo je jasno, da je ta želva dolgo živela z odvečnim “balastom”, saj so na njej rasle alge, mahovi..

Po številnih poskusih je Liao dosegel uspeh in uspel žival spustiti nazaj v vodo. Treba je omeniti, da se želva ni mogla potopiti v vodo, ker jo je plastenka ves čas zdržala navzgor. Ona ni mogla dobiti hrane iz dna reke in je bila močno shujšana.

Na ta dan Liao ni uspel ujeti ribe, vendar mu je uspelo, da je rešil želvo, katero je  brezobzirno prizadela človeška roka

Komentiraj


Popularno

Domov