Zanimivo

Izgubila 200 kg in se poročila z ljubeznijo svojega življenja. Poglej, kako se je spremenila!

Zaradi njenega prehranjevanja je dosegla težo 300 kg. Nihče ni verjel, da bi lahko izgubila težo …

Odvisnost od hrane je nadloga našega časa. Pri 34 letih se je Nikki Webster štela za resničnega odvisnika od “drog”. Hrana ji je pomenila vse, toda ko je teža presegla 275 kg, je položaj postal kritičen.

Nikki se ni mogla spopasti z njenim neomajenim apetitom. Samo mastna hrana, sladkarije in vse to v velikih količinah.

Prekomerna telesna teža je njeno življenje spremenila v pekel. Sčasoma ji je postalo težko vstati iz postelje, se tuširati in hoditi. Ženska se je morala preseliti k svojim staršem. Čudno, vendar njena nezdrava zasvojenost z živili, njenih staršev sploh ni motila.

Moja sestra Courtney je svojim otrokom prepovedala, da me vidijo, tako da grozna sem bila, “je Nikki delila svojo nesrečo.

Preobrat v življenju ženske je prišel po tem, ko je bila povabljena, da se udeleži televizijske oddaje “Tehtam 300 kg”

Nikki se je odločila za operacijo odstranitve dela želodca. Skupaj s Terryjevim očetom je zapustila svoj domači Arkansas in odšla v Teksas na posvet z dr. Nazardanom, redkim specialistom, ki obravnava najhujše primere debelosti.Po posvetu je morala sama najprej zgubiti 20 kg, preden je lahko šla na operacijo.

Po operaciji se je bala, da se bo vrnila k stari navadi. Ampak vse je šlo dobro. Leto kasneje je Nikki uspelo izgubiti 90 kg!

Da bi popravila rezultat, je Webster dodatno komunicirala s psihoterapevti. Morala je najti glavni vzrok njene debelosti, da bi trajno izkoreninila odvisnost od hrane.

Vse skupaj je opravila nekaj operacij in izgubila 200 kg.

In nedavno je  junakinja našla svojo ljubezen, saj ji je mladenič Marcus ponudil svojo roko in srce.

Primer Nikki dokazuje, da ni nič močnejšega od motivacije, vere in vztrajnosti!

V galeriji spodaj poglej, kako izgleda sedaj: Poglej tudi video

Komentiraj


Popularno

Domov