Zanimivo

IZPOVED ČISTILKE: Čistila sem pri bogatih ljudeh in sedaj nočem biti bogata!

Gospodinja Stephanie Land je veliko časa delala v prestižnih, več milijonov evrov vrednih domov, sama pa pravi, da ni vse zlato, kar se sveti in da je trava pri sosedih le na videz bolj zelena.

Več časa je preživela v takšnih prestižnih domovih, bolj je spoznavala umazane skrivnosti, ki se skrivajo za takim razkošjem. Prišla je do ugotovitve, da denar pokvari ljudi in da ne prinese osebnostne sreče in zadovoljstva. Bogati namreč sploh niso hvaležni za stvari, ki jih imajo oziroma jih lahko pridobijo.

Skoraj dve leti je namreč delala, kot čistilka v luksuznih vilah, da je lahko preživela sebe in svojo hčerko. Za delo pravi, da je bilo fleksibilno in dobro plačano. Kot mati samohranilka je to delo močno rabila, zjutraj je najprej odložila hčerko v vrtcu, nato pa odšla v službo.

Plačana je bila po urah, če bi hotela, bi lahko preiskala celotno vilo in tako ubila čas za katerega je bila dobro plačana. Očitno je to tudi storila saj je povedala:

˝Prebrskala sem le po steklenicah najstarejšega vina in pogledala v medicinske omarice. Preverila sem, koliko tablet zaužijejo ti bogati ljudje v določenem času. Naučila sem se, katera zdravila na recept so postala t.i. rekreacija za njih” Med raziskovanjem je našla različne tablete, za nespečnost, depresijo, anksioznost, impotenco, visok krvni pritisk…

Landova je takšne hiše poimenala kar ”žalostne”, saj so večino časa bile prazne in brez neke tople energije. Povedala je še da noče, da bi kdaj njena hiša bila tako žalostna in brez življenja.

Včasih je očitno boljše biti bogat v srcu kot na banki. Denar sigurno ne prinese sreče. Pravo srečo nam prinese družina, spoštovanje, medsebojno razumevanje in seveda ljubezen. Se strinjate? Delimo naprej.

Komentiraj


Popularno

Domov