Zanimivo

To je Baba Vanga napovedala za leto 2018!

Baba Vanga je predvidela že mnoge dogodke in to kar je napovedala za naslednje leto, se lahko uresniči!

Bolgarska kmetica, ki je med drugim pravilno napovedala tudi to, da bo 44. ameriški predsednik Afroameričan, tako napoveduje, da bo v letu 2018 štafetno palico od ZDA prevzela Kitajska, ki bo postala naslednja “najpomembnejša svetovna velesila.”

Baba Vanga napoveduje tudi, da bodo na Veneri odkrili “novo obliko energije”, pri čemer je treba omeniti, da v letu 2018 nihče ne načrtuje kakršnega koli “izleta” oziroma vesoljske misije na ta planet. Bo pa v njeno bližino poletela vesoljska sonda Parker Solar Probe, ki jo bo NASA v vesolje pognala julija 2018. Čeprav ta na Veneri ne bo pristala, bo za to, da bo lahko večkrat obletela Sonce, uporabila njeno gravitacijsko silo.

Bolj skrb vzbujajoča je njena prva napoved glede Kitajske, saj se je kitajsko gospodarstvo v zadnjih desetletjih znatno okrepilo. Svetovna gospodarska organizacija “The Conference Board” je nedavno napovedala, da bo Kitajski prispevek k svetovnemu BDP leta 2018 presegel ameriškega. Doprinos ZDA je leta 2015 predstavljal 16,7 odstotka svetovnega gospodarstva, ta pa naj bi do leta 2025 padel na 14,9 odstotka, napoveduje Forbes. Kitajsko gospodarstvo je leta 1970 predstavljalo le 4,1 odstotka, leta 2015 pa že 15,6 odstotka svetovnega gospodarstva.

Glede na to, da je Kitajskav zadnjih letih napredovala na vseh področjih, mnogi verjamejo, da so prerokbe Babe Vange realne in da se bodo najverjetneje uresničile.

Verjamete?

 

vir: alo.rs, svet24.si

Komentiraj


Popularno

Domov