Zanimivo

Kaj o tebi pove dolžina prstov?

Primerjaj kazalec, sredinec ter prstanec in ugotovi kdo si!

Si mogoče vedel/a, da tvoji prsti razkrivajo tvoj karakter? Primerjaj dolžino prstanca in kazalca na tvoji levi roki in preveri, če se tvoja osebnost ujema z navedenimi karakteristikami.

Slika prikazuje dolžine prstov, označene z A, B in C. Poglej svoje prste in odkrij kaj povedo o tebi!

 

A. Šarmantne osebe

Pravijo, da so ljudje, ki imajo prstanec daljši od kazalca, zelo lepi. So tudi zelo šarmantni in zelo odločni ter podjetni, celo agresivni, za njih tveganje ne predstavlja problema. Njihovi poklici so v glavnem: vojak, inženir, matematik, uspešni pa so tudi v reševanju križank in igranju šaha. Znanstveniki so odkrili tudi, da ljudje z daljšim prstancem od kazalca zaslužijo več, imajo pa tudi večje predispozicije za ukvarjanje s športom.

 

B. Samozavestne osebe

Ljudje s krajšim prstancem od kazalca so polni samozavesti, včasih pa znajo biti tudi arogantni. Uživajo, ko so sami in ne prenesejo tega, da jih kdo moti v prostem času. Niso tip osebe, ki bi naredile prvi korak, ko gre za odnos, vseeno pa vedno sprejemajo in cenijo pozornost, ki jo dobijo od drugih.

 

C. Miroljubne osebe

Osebe, ki imajo prstanec in kazalec enako dolga, so miroljubni, zato se počutijo neugodno, ko se znajdejo v konfliktu. Dobro so organizirani in skušajo biti v dobrih odnosih z vsemi. V zvezah so zvesti, polni nežnosti in skrbi jih za svojega partnerja.

.

Komentiraj


Popularno

Domov