Narava

Kaj velikost prstanca pove o vaši osebnosti?

Izkazalo se je, da je velikost vašega prstanca zelo pomembna.

m9e1xlzzxqqvckea98oz-1 

Če imate prstanec večji kot kazalec

Če sodite v skupino ljudi, ki imajo prstanec daljši od kazalca, potem vam je bila podarjena kombinacija neuklonljivega šarma in vizualne lepote. To dvoje gotovo pomaga pri tretji lastnosti, ki jo posedujete in sicer, da imate boljše možnosti, da se na vaš račun nakapa več denarja. Briljirate pri reševanju miselnih zagonetk, tveganja pa vam ne predstavljo večjih težav.

…prstanec manjši kot kazalec

Če imate prstanec krajši od kazalca, samozavest kar buhti iz vas. Ste polni sami sebe, na spisku vaših lastnosti pa so tudi aroganca, ljubezen do samote in preživljanje prostega časa v solo izvedbi. A kljukica je tudi tam, kjer piše, da znate opaziti in ceniti pozornost. Sledite ženskim principom na vašem seznamu pa ne bomo našli prvega koraka v odnosu.

…enako poravnana…

Če sta vaš kazalec in prstanec poravnana, so vaše kvalitete sledeče. Ste dobro organizirani in se trudite imeti dober odnos z vsemi. Zaradi sporov se namreč počutite slabo zato se jih izogibate kot hudič križa. Ena od vaših karakteristih je posledično tudi miroljubnost, v zvezi pa najbolj štrlita nežnost in pozornost do partnerja.

 

Komentiraj


Popularno

Domov