Zanimivo

To, kako obesite rolico toaletnega papirja na držalo, pove veliko o vas.

To, kako obešaš rolico toaletnega papirja, izdaja tvoj karakter!

Ste bili kdaj pozorni na to, kako obesite rolico toaletnega papirja? Tako, da se odvija od zgoraj …ali od spodaj?

Če ne veste, kar pojdite in preverite, presenetilo vas bo, kaj vse to pove o tebi ali tvojem partnerju. V raziskavi, v katero je znana ameriška terapevtka dr. Gilda Carle vključila kar 2000 moških in žensk, starih med 18 in 75 let,  je bila sprva mišljena kot šala, a je dala izjemno zanimive rezultate.

Preverite, kaj o vas razkriva rolica papirja. Vse je v tem, kako jo obrnete in kaj to pomeni.

 

ROJENI VODJA

Kot oseba ste zelo dominantni, včasih celo malce preveč ukazovalni. Čeprav morda na prvi pogled delujete strogo, ste v resnici zelo zabavna in prijetna oseba. Ničesar se ne lotite na pol, ampak vse stvari vedno naredite perfektno in popolno.

V ljubezni hitro pokažete, česa si želite in kaj potrebujete. V razmerju vedno pokažete spoštovanje, veliko mero iskrenosti in prisegate na to, da je komunikacija tista, ki je najbolj pomembna za uspešno sodelovanje med partnerjema. Partnerju ste v veliko oporo in ponos.

V karieri znate biti precej uspešni, le, če se lotite nečesa, kar vas veseli 100%. Ne želite opravljati določenega dela le zato, da boste dobro zaslužili, čeprav se zavedate, da je denar prav tako pomemben. Za svoje sanje garate in na koncu uživate sadove. Služba, kjer imate vi glavno besedo je nekaj, kar vas še bolj žene naprej.

 

SLEDILEC

Kot oseba ste zelo umirjeni in nikoli ne zganjate drame za prazen nič. V življenju vas zanima veliko stvari, za to včasih ne veste točno, kaj bi počeli, da bi vas osrečilo. Obožujete trenutek, ko lahko pobegnete na izlet ali nekam, kjer ste sami s svojimi mislimi. Ne prenesete, če vas nekdo obrekuje ali o vas misli najslabše, še preden vas dobro spozna.

V ljubezni včasih prepozno izrazite česa si želite in se zato počutite malce zapostavljeni. Od partnerja zahtevate veliko ljubezni, sami pa ne znate izraziti, kaj v resnici točno potrebujete. Najraje se zaljubite v nekoga, ki stoji z nogami trdno na tleh, se zna pošaliti in ima veliko potenciala, kot družinski človek. V razmerju imate ob sebi radi nekoga, ki vas vodi, vam stoji ob strani in vas usmeri na pravo pot, kadar izgubite občutek, kako naprej.

V karieri prehitro obupate, čeprav v sebi skrivate veliko talenta, ki bi ga morali negovati, na njemu delati in rezultati bi se zagotovo pokazali čez nekaj časa. Uživate v stvareh, ki so nekoliko drugačne in pri tem radi komplicirate. Premalo ste vztrajni. Če bi lahko, bi počeli nekaj povsem svobodnega, kjer ne bi bili vezani na čas ali dan.

Komentiraj


Popularno

Domov