Zanimivo

“Konec sveta bo leta 2021, Jezus Kristus se vrača za deset let”

Nove prerokbe…

Po napovedih ameriškega duhovnika dr. Kentona Beshora, nekdanjega predsednika svetovnega biblijskega društva, ki je umrl leta 2016, kmalu prihaja Apokalipsa – konec se bo začel leta 2021, po apokalipsi pa se bo Jezus Kristus vrnil leta 2028.

Beshore je menil, da sta dve svetovni vojni in rojstvo Izraela obeležili začetek konca, piše Express.

Beshore je v svoji knjigi napisal: Zgodba o drevesu smokve je prerokba o ponovnem rojstvu naroda Izraela.

Beshore meni, da se grški izraz “panta tauta”, ki v prevodu pomeni vse te stvari,  nanaša na začetek porodnih krčev.

“Jezus je dejal, da ko boste videli porodne bolečine – prvo in drugo svetovno vojno ter lakoto, umore in potrese, boste vedeli, da je njegova vrnitev blizu. Grška beseda Gene v prevodu pomeni generacijo!

– To dobesedno pomeni rojen. Jezus je rekel, da bo rojen (izraelski narod) obstajal, ko se On vrne, je zaključil.

– Sedem glavnih znakov je bilo že izpolnjenih, trenutno se izpolnjuje pet glavnih znakov, še 15 znakov pa je treba izpolniti, je dejal Beshore.

Beshore je v svojih knjigah napovedal “vojno, v kateri bo Izrael nasprotoval večjim državam, kot sta Iran in Rusija, in da bodo druge religije občutile “božji jezo”.

Ko bodo ti narodi šli proti Izraelu, Bog ne bo samo premagal te vojske, temveč bo poslal ogenj Rusiji in Iranu ter tistim, ki so varno na otokih.

To vidim kot odstranitev islamske skupnosti. Zato je to velik čudež, ki bo povzročil, da se bodo mnogi obrnili k Gospodu, je opozoril Beshore.

Komentiraj

Popularno

Domov