Ganljivo

Mami je počilo srce, ker se nihče ni udeležil zabave njenega 4-letnega sina. Nato se zgodi…

Rachelle Briannan, mati dveh otrok, je nestrpno čakala ta dan. Njen sin je dopolnil 4 leta in načrtovala je čudovito rojstnodnevno zabavo za njega in njegove prijatelje. Ta rojstni dan je bil prvi, ko je Taenon razumel celoten koncept “rojstni dan”, in je želel, da ima najboljšo zabavo.


Vendar stvari ne gredo po načrtih. Od vseh dvanajstih otrok, ki jih je Rachel povabila,  se niti en ni pojavil. Bila je uničena in s potrtim srcem.

Ona je na Facebooku napisala, kaj se je zgodilo. Zlomilo ji je srce, da starši niso spustili otrok na njegov rojstni dan.

 To sporočilo je objavila v skupini Midnight Mame. V skupini Facebook mater Melbourne, Avstralija, je iskala nasvet in sprašuje, kaj naj stori, da sin ne bo razočaran. Odgovora ne pričakuje!

Moč socialnih medijev je udarilo, in kmalu so se mame po vsej Avstraliji zbrale skupaj. “The Midnight Mame” skupnost je zbrala več kot sto rojstnodnevnih želja za Taenona. Novica se je dotaknila src  vseh članov v skupini.

Malemu Taenonu se je kmalu pridružilo 30 otrok, ki jih še nikoli ni srečal. Zbrali so se v lokalnem McDonaldu v Melbournu. Prinesli so mu balone in darila.

Presenetili so ga še gasilci in mu dovolili, da se je razgledal po gasilskem vozilu!

 

Veličastno je videti skupino neznancev, ki so štiriletniku pripravili nepozabno rojstno dnevno zabavo!

.

Click to comment

popularno

To Top