Ganljivo

Mati je mislila, da je njena 11-letna hčerka noseča. Ko so jo zdravniki preverili, niso mogli verjeti svojim očem!

Najpomembnejša stvar na svetu vsakega starša, je zdravje njegovega otroka. Mati 11-letne Fisher Rouz Lavel je bila zelo zaskrbljena, ko je videla, kako ji hči izgublja kilograme, medtem ko njen želodec raste.

Na eni točki je domnevala, da bi lahko bila deklica noseča, zato jo je odpeljala k zdravniku.

“Nenehno poslušate, da se takšne stvari dogajajo drugim, vendar nikoli ne pomislite, da bi se to lahko zgodilo tudi vam. Hčerka mi je nenehno govorila kako je utrujena in letargična. Nekega dne je imela tako močne bolečine, da sem jo odpeljala k zdravniku, «pravi njena mati.

Zdravniki so bili popolnoma zmedeni zaradi dekleta in dolgo časa niso našli vzroka. Na žalost se je po podrobnejšem pregledu izkazalo, da ima deklica tumor na jajčnikih, ki tehta 10 kg. Ko je bila ugotovljena diagnoza, so vsi bili presenečeni in mati je bila popolnoma potrta.

“Nehala je jesti. Njene roke so bile nežne in njene noge so postale tanke. Toda kljub vsemu, je njen želodec začel rasti. Nisem vedela, kaj se dogaja, “je rekla mati.

Izkazalo se je, da je tumor zelo agresiven in je nujen operativni poseg. Zdravniki so rekli, da je zelo presenetljivo, da ima tako mlado dekle takšnega raka, vendar da ga lahko zdravijo s kemoterapijo in operacijo.

Po prvem zdravljenju se deklica počuti bolje. Čaka je dolgo in naporno zdravljenje, ki bo trajalo vsaj 6 mesecev, da ozdravi.

Oglejte si njeno ganljivo zgodbo:

Click to comment

popularno

To Top

 

.