Ganljivo

Med potjo v službo je na cesti zagledala vrečko! Ko jo je odprla, je sledil ŠOK!

Malissa Lewis je zamujala na delo. Da bi čim prej prispela k osnovni šoli, kjer je zaposlena, se je odločila, da izbere alternativo in  je šla po precej zapuščeni cesti v Kentuckyju. Takrat je doživela nekaj, kar ji je spremenilo življenje …

Natančneje, ta mati treh otrok je na cesti zagledala črno vrečo za smeti. Potem ko je ustavila avto, je opazila, da se vreča premika – vsekakor je nekaj bilo notri!

Bolj se je bližala, bolj je bilo jasno, da se vreča premika po cesti. Malissa je zagrabila telefon in posnela nekaj sekund videa.
Bitje, ki se je nahajalo znotraj vreče je znaznalo Malissino prisotnost, in je šla k njej z vso svojo močjo. Ne glede na možnost, da gre za nevarno žival, je Malissa raztrgala vrečko.

Ko je pogledala v notranjost, ni mogla verjeti svojim očem …

Not je bil majhen lep črni pes! Takoj, ko je videl Malissin obraz,  je začel migati z repom.

Odločila se je, da ga takoj odpelje k veterinarju, ki je ugotovil, da je star približno 8 tednov, ki pa k sreči ni bil bolan.

Malissa je odločila, da bo psa obdržala, otroci pa ga naravnost obožujejo!

Na srečo je imela ta zgodba srečen konec, vendar pa si ne moremo pomagati in se sprašujemo – kakšna oseba lahko stori kaj takega grozno? Kaj je z nekaterimi ljudmi?

Click to comment

popularno

To Top