Nekategorizirano

Mislil je, da ga bo žena zapustila, nato pa …

Nejc se je zbudil z gromozanskim mačkom, ker se je udeležil zabave podjetja v katerem je delal. Običajno ni pil alkohola, prejšnji večer pa ga je nekako zaneslo. Ni se niti spomnil kako je prišel iz zabave. Ker se je počutil res slabo je razmišljal o tem kaj je morda lahko naredil narobe. Z ženo sta imela ogromno težav in strah ga je bilo, da bi lahko bil njegov pijanski podvig zadnji žebelj v krsto njunega zakona.

Ko je počasi le odprl oči je zagledal aspirin in kozarec vode ob postelji, zraven pa rdečo vrtnico. Nejc se je le dvignil iz postelje in pogledal še po sobi. Vse je bilo pospravljeno in urejeno, skorajda prelepo. Potem je vstal in se pogledal v ogledalo ter se zdrznil, saj je imel na očesu veliko modrico. Ob ogledalu pa je visel naslednji listek:

 

311-3-2f2b5b17b547f4199345b385f3331b7b

 

Strah ga je bilo, da ga je žena zapustila in, da se na tak način norčuje iz njega, na njegovo presenečenje pa ga je v kuhinji dejansko čakal zajtrk, za mizo pa je sedel tudi njegov sin.Nejc ga tako vpraša: “Sine, kaj se je zgodilo včeraj?”Sin:”No, domov si prišel ob treh zjutraj, popolnoma pijan! Z glavo naprej si padel na stekleno mizo v dnevni sobi in jo razbil. Zaradi tega imaš tudi modrico… Potem pa si še pobruhal cel hodnik”Nejc: “Ampak kako, da je vse tako urejeno, ob tem pa me čaka še zajtrk in sama lepa presenečenja?”Sin: “Aja, to! Mami te je vlekla v spalnico in ko ti je hotela sleči hlače si jo odrinil in se začel dreti, da naj te pusti pri miru, da si poročen in, da imaš rad svojo ženo!”

 

Zlomljena mizica: 200€

Zajtrk: 3€

Kosilo: 10€

Da v pravem trenutku rečeš pravo stvar: NEPRECENLJIVO! 
Click to comment

popularno

To Top