Nekategorizirano

Moški priznali s katerimi stvarmi nas boste čisto obnorele!

Če želite začiniti svoj vsakdan, preizkusite te seksi MOŠKE nasvete!
Zmotno je prepričanje, da moške vzburjajo samo konkretna dejanja, kot na primer oralni seks. So tudi zelo nežne situacije, ki jih lahko vzburijo, celo do te mere, da bodo pozabili na vse, morda tudi na nogomet. 🙂

Tukaj je 10 želja in sanjarjenj, ki so jih delili naključni moški—preizkusit jih, kdo ve, morda boš prijetno presenečena! A pozor, nikar se ne razjezi, nekatere fantazije so kar precej konkretne, ampak kaj bi brez domišljije, kajne? 🙂

“Z veseljem gledam svoje dekle, ko kuha kosilo popolnoma naga, ali samo s predpasnikom na sebi.”

“Dobro, verjetno ni potrebno posebej razlagati, da je pogled na ‘modrc’ in seksi perilo odličen afrodizijak. Sploh, če zraven pospravlja po hiši.”

“Ko me zgrabi za zadnjico, tako spotoma, ko gre mimo mene, in pokomentira, kako je seksi.”

“Všeč mi je, ko se dotika mojih mišic in se čudi, kako so velike in čvrste.”

“Vzburji me, če se s prsti nežno sprehodi po mojih nogah, in to tako, da zaključi v notranjosti mojih stegen ali pa, ko mi gre z nohti nežno po roki. Prekleto, naj traja! .

“Naježim se od zadovoljstva, ko mi gre partnerka nežno s prsti skozi lase, če mi pa zraven zmasira še glavo in vrat, pa samo še nežno predem.”

“Ko greva v kino ali na večerjo in ti “slučajno” pozabiš obleči hlačke … povej mi to. To me bo zagotovo zelo vzburilo.”

“Moja čeljust je zelo občutljiva na dotik in noro uživam, ko se me draga dotika tam, pa naj bo to s prstmi, ali ustnicami, najboljše je pa če kar z obojim istočasno.”

“Pogled na žensko, ki uživa, je zelo vznemirljiv, zato ne skrivaj svojih občutkov, temveč se sprosti in jih pokaži – pred, med in po seksu.”

“Ne zapiraj vrat, ko se greš kopat ali tuširat. Obožujem pogled na punco, ko je popolnoma gola in mokra.”

 

VIR: radio1.si

Komentiraj


Popularno

Domov