Ganljivo

Mož jo je zapustil med nosečnostjo, ko je odprla pečico, je sledilo presenečenje!

Amanda in njen mož sta po treh letih poskušala postati starša. Prav tako sta začela živeti v novi hiši, ki je bila popolnoma prenovljena. Toda nekega dne se je vse spremenilo.
Amanda je bila 36 tednov noseča in preselila sta se v svoj novi dom, ko je njen mož nenadoma rekel, da jo zapušča.

Ta novica je bila za njo kot bomba.

“Kar sem občutila takrat je bil šok, normalno, ker seveda ni bilo tako načrtovano. Ali vsaj tako, kot sem jaz načrtovala. Bilo je zelo težko, «pravi Amanda.

On je v hišo vložil svoj denar, Amanda pa je bila v visoko noseča, z nakopičenimi dolgovi. Želela je ostati v hiši in vzgojiti njenega sina, vendar se je to zdelo neizvedljivo.

Toda, ko se je vse zdelo brezupno, je njena zgodba prišla do “Radia Sydney” in Amando so poklicali v studiu. “Ko so slišali zgodbo o Amandi, so se odločili, da ji dajo nekaj, kar nikoli ne bi pozabila”

Amanda ni vedela, kaj pričakovati, ko so jo prosili, naj pogleda na zaslon poleg sebe. Kamera je pokazala njeno hišo, notri pa je bilo veliko presenečenje.

Medtem ko je gledala hišo, je voditeljica brala dobre novice: 6-mesečna plačana storitev čiščenja, hrana za naslednje tri mesece, vse, kar je bilo potrebno za dojenčkov prihod.

Zajokala je od sreče!

In ko so odprli pečico … Našli so 10.000 avstralskih dolarjev, s katerimi bo plačala hipoteko.

Amandi, do konca nosečnosti in prvih tednov z otrokom ne bo treba skrbeti nič, razen za eno stvar, kar je najpomembnejše: ljubiti svojega otroka.

Click to comment

popularno

To Top

 

.