Recepti

Na peto je postavila polovico limone, obula nogavice in legla v posteljo. Ko se je prebudila, je mislila, da še vedno sanja, ko je videla, kaj se je zgodilo!

Trda koža na petah je težava marsikoga. Čeprav gre v večini primerov za estetsko nadlogo, pa lahko koža na petah tudi popoka in povzroči številne preglavice. Kako se je znebiti?

Če ne želite porabiti denarja za kreme in pripravke, je to pravi način, da čimprej rešite težavo.

Izberite limono, ki je dovolj velika, da bo prekrila vašo peto. Prerežite jo na pol in jo ožemite. Iz soka si naredite limonado, lupino pa uporabite za odstranjevanje trde kože. Tega položite na peto in obujte nogavice, da bo olupek ostal na svojem mestu.

Občutek bo sprva verjetno nekoliko neprijeten, a se boste nanj hitro navadili, rezultat pa bo vreden vsega truda. Sok iz limone bo deloval kot kemijski pilingi in odstranil odmrle kožne celice.
Lupino limone pustite delovati vsaj eno uro, najbolj učinkovita pa je, kadar jo pustite delovati vso noč.

Morda se sliši kot še eden tistih neučinkovitih lepotnih trikov, a tisti, ki so ga do sedaj že preizkusili, trdijo, da jih rezultati niso razočarali. Tisti z bolj trdo kožo bodo morali lepotni tretma ponoviti večkrat. Koža na peti bo v eni noči postala mehka in gladka, trde kože ne ne več. Za konec pa stopala navlažile še s kremo in ta bodo pripravljena na poletno obutev.

Poskusite sami doma in prihranite denar, namesto dragih pedikur in izdelkov za nego stopal, ker je to najučinkovitejša rešitev za vas!

isprobajte-i-sami-kod-kuce-i-ustedite-novac-umesto-skupih-pedikira-i-proizvoda-za-negu-stopala-9

Komentiraj


Popularno

Domov