Zanimivo

Na svoj maturantski ples pripeljal SOPLESALKO, s katero je šokiral vse!

Maturantski ples je eden izmed najbolj pomembnih dogodkov v najstniškem življenju.

Gre tudi za dogodek, kjer se veliko najstnikov, poleg izbiranja prave pričeske in obleke, ubada tudi z izbiro soplesalca/ke. Enak problem je imel tudi tale 17 letni fant.

Drew Holm namreč ni imel soplesalke, zato se je razočaran odločil, da se ne bo udeležil maturantskega plesa.

Uteho je našel v 93 letni babici, kateri se je šel potožit, da ne gre na ples, saj nima nikogar. Babica ga je želela spraviti v dobro voljo in se pošalila, da naj se ne sekira, saj bo ona šla z njim na ples. Mladenič je očitno to vzel zelo resno in dobil zelo dobro idejo. Babičino šalo je namreč spremenil v resničnost.

Naslednji dan je takoj odhitel do ravnateljice šole in ji povedal, da želi na maturantski ples priti s svojo babico. Njegovi želji so brez težav ustregli, čeprav se v vseh letih obstoja šole, s čim takim, še niso srečali.

”Ti si najlepše dekle v mojem življenju!” je na dan maturantskega plesa Drew povedal svoji 93 letni babici in ji na zapestje nataknil cvet. Babica je z veseljem sprejela vnukovo povabilo in z njim odšla na maturantski ples.

Uredila sta se, oblekla v lepe obleke, nato pa odšla pred šolo, kjer je že bila zbrana množica ljudi.

Seveda ni nihče pričakoval, da bosta iz avtomobila stopila dva zelo zanimiva ”maturanta”. Ko so ugotovili, da je to mladeničeva soplesalka so glasno zaploskali, nad njegovo izbiro pa bili zelo navdušeni.

Fant je torej maturantski ples preživel z osebo, ki mu pomeni zelo veliko-svojo babico, zabavala sta se in tudi plesala kar dolgo v noč. Babica je po plesu čustveno dejala, da je bil to eden izmed njenih najlepših dogodkov v življenju, še posebej, ker ga je lahko preživela z vnukom, katerega ima zelo rada.

Mladenič si je čez nekaj dni tudi našel dekle, kar ga je še dodatno osrečilo.

Delimo to čudovito zgodbo naprej, med svoje prijatelje in družino.
Spoštujmo in imejmo radi ljudi, ki nam veliko pomenijo, čeprav se včasih tega sploh ne zavedamo.
Komentiraj


Popularno

Domov