Zanimivo

Način, kako držite volan, o vas pove veliko!

Večina voznikov, še posebej tistih, ki so izkušeni, vozijo avtomobile skoraj nezavedno in avtomatično, ter ne spremljajo, kaj delajo med vožnjo njihove roke.

Vendar pa položaj rok na volanu razkriva veliko.

Najdite najbližjo pozicijo vaših rok in ugotovite, kaj resnično to pomeni.

Minimalist: ena roka na volanu, druga na ročici menjalnika

Živeti želite kar najbolj preprosto življenje, zadovoljni ste z malenkostmi in ne hrepenite po presežkih. Raje imate nekaj res dobrih prijateljev, kot kopico znancev. To ne pomeni, da ste dolgočasni, temveč, da ne marate drame ter iz muhe nikoli ne delate slona. Ljudje vas cenijo in spoštujejo vaš način življenja.

Logik: ena roka na zgornji, druga na spodnji polovici volana

Ste razumen in racionalen tip človeka. Drugi imajo o vas dobro mnenje, saj ste odlični v sprejemanju pravih odločitev, sodelavci, prijatelji, družinski člani se na vas vedno lahko zanašajo. Drži, da ste dokaj podvrženi hitremu spreminjanju razpoloženja, vendar se to na vso moč trudite nadzorovati.

Miroljubnež: obe roki na sredini volana

Ne marate sporov in konfliktov ter ste pripravljeni storiti vse, da bi se jim izognili. Res je, da včasih nad nekom povzdignete glas, vendar se to dogaja izjemno redko. Ne prenesete sovraštva in vedno iščete načine, kako zbližati dve sprti strani oziroma, kako najti rešitev za določene težave, ki se v odnosih pojavljajo.

Perfekcionist: roki na zgornji polovici volana, odmaknjeni ena od druge

Nekako tako, kot so vas učili v avto šoli. Verjamete v pravila in predpise, se jih praviloma držite in jih upoštevate. To je prav za prav vaše življenjsko vodilo, kateremu se lahko zahvalite za svoj uspeh na vseh področjih. Veliko je ljudi, ki bi želeli biti takšni, kot ste sami, saj ste jim močan vzor.

 Paničar: roki tesno skupaj na zgornji polovici volana

Pogosto se borite s tesnobo, vsako stvar prevrite dvakrat, trikrat ali celo večkrat, vedno se bojite, da bi kaj šlo po zlu in bližnji vas skušajo umiriti ter vam prigovarjajo, da se vendarle nekoliko sprostite. Saj vedo, da se za masko zaskrbljenosti skriva čudovita oseba.

Avanturist: ena roka na sredini volana

Lahko bi vam rekli šolski primer človeka, ki obožuje avanture. Privlačijo vas vse aktivnosti, ob katerih vam po žilah zaplove adrenalin. Prijatelji in družina velikokrat niso navdušeni nad vašim stilom življenja, vendar spoštujejo vašo izbiro.

Vodja: obe roki na spodnji polovici volana, razmaknjeni ena od druge, prsti so obrnjeni proti sredini volana

Za vas velja, da ste rojeni vodja in brez težav prevzemate odgovornost. Ste samozavestni, ljudje vas spoštujejo in vam radi sledijo. Tudi na delu vas velikokrat hvalijo zaradi vaših voditeljskih sposobnosti.

Skrbnež: obe roki na spodnji polovici volana, razmaknjeni, prsti so obrnjeni proti nogam

Ste izjemno skrbni in ljubeznivi. Srečni ste, kadar tisti, ki so vam blizu, v življenju dosegajo cilje, vedno jih podpirate in ste jim v težkih trenutkih v oporo. Po naravi niste vodja, nočete za vsako ceno spreminjati sveta. Bolj cenite sproščenost in duševni mir, ter se zato praviloma sprijaznite s takšnimi zadevami, kot so.

Super tip: ena roka na zgornjem delu volana, druga ležerno naslonjena ob boku

Vi ste utelešenje mirnega človeka, ki ga nič ne more vreči iz tira. Za vas je vsak dan praznik in ničesar v svojem življenju ne bi spremenili. Prijatelji so radi v vaši družbi. Zlasti, kadar se morajo resnično sprostiti.

Buldožer: ena roka na volanu, druga na hupi

Vselej ste zelo zaposleni in nimate časa za ljudi, ki vam niso po volji. Bližnji se čudijo vaši odločni ter ambiciozni naravi in vedo, da četudi ste malo nestrpni, lahko v stiski vedno računajo na vašo pomoč.

Komentiraj


Popularno

Domov