Zabavno

Najbolj odvratne stvari, ki jih ženske počnejo v razmerju: ”Ne upamo jim povedati”

Na spletni strani Radia 1 smo zasledili kar čuden članek, ki nas je zelo presenetil. Če ste kdaj bili v kakšni daljši zvezi, ste verjetno opazili, da se partnerja v odnosu sprostita.

Nekateri se očitno malce preveč sprostijo, tokrat so na Radio 1 delili izkušnje moških z zdajšnjimi in bivšimi dekleti. Poglejte, kaj vse so povedali:

Gašper, 32 let
Moja bivša je vsakič v toaletni papir ovila tampon ali vložek in ga postavila na umivalnik. Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj to ni vrgla v smeti …

Janez, 36 let
Vedno je rignila pred mano. Sprva se mi je zdelo smešno, ko pa je to počela po vsakem obroku sem ji povedal svoje.

Simon, 28 let
Nenehno je grizla nohte in nato ostanke pljunila ven – ni važno ali sva bila za mizo ali v postelji. 

Ožbe, 25 let
Po opravljanju potrebe si ni nikoli umila rok, nato pa mi je pripravila za jesti. Velikokrat sem rekel, da sem jedel že prej. 

Peter, 30 let
Včasih sem opazil svojo punco, kako se praska po riti, nato pa povoha prst … Zakaj?! Delal sem se, da tega nisem opazil! 

Fran, 36 let
Preden gre v službo, na postelji pusti cel kup oblačil, ker ne ve, kaj bi se oblekla. Tega potem ne pospravi, ampak, ko pride domov odloži na stol zraven. 

Ivan, 35 let
Kadar se pobrije ali umije glavo za seboj nikoli ne pospravi kopalne kadi. Polna je črnih dlačic, las in ostale njene nesnage – fuj!

Luka, 27 let
Če kihne si dlan vedno obriše v hlače. V tistih hlačah je nato oblečena še cel teden.

Jaka, 30 let
Večkrat sem v hrani našel njen las, a sem molčal, ker je potem, ko sem to omenil, zanetila tak prepir, da sem malodane spal na kavču. 

Tine, 29 let
Mleko, sok ali katerokoli drugo pijačo je vedno pila iz plastenke in nato to postregla gostom, ki so prišli na obisk – skrajno nehigienčino.

Zoran, 34 let
Opazil sem, da je bila kar dva dni v enih in istih spodnjicah … Srčno sem upal, da ima dvoje enake, a sem hitro spoznal, da se jih ne preoblači. 

Aleš, 31 let
Ni znala pospraviti za sabo. Kuhinja je bila polna nepomitih skodelic zasušenih s kavo, napol odprtih piškotov, drobtin … Sprva sem pospravljal za njo, nato pa sem ji dal ultimat.

Dejan, 25 let
Glavo si je umivala samo enkrat na teden. Lase je imela totalno mastne in povsem nedišeče. Nikoli je nisem maral objeti v postelji, saj se moral dobesedno vohati njeno glavo.

Boštjan, 29 let
Brez sramu je prdnila pod odejo.

Jan, 28 let
V njen avto se ni bilo moč usesti. Po tleh je imela račune, ostanke hrane, ličila in ostale nepomembne stvari. 

Aljoša, 27 let
S seboj nosi malo ogledalce in si stisne mozolj tudi, kadar sva na kavi. Čeprav ji rečem, naj tega ne počne, me ne posluša. Pravi, da je nihče ne gleda. 

Prepričani smo da niso samo dekleta take packe, čas je da moškim vrnemo. V komentar zapišite vašo izkušnjo, pa da vidimo, kateri spol je bolj ”sproščen”.

Click to comment

popularno

To Top

 

.