Ganljivo

NIHČE NI PRIŠEL NA NJEGOV ROJSTNI DAN: Potem se je pred hišo ustavilo čudno vozilo …

Arkansanski rangerji so res pravi “super trouperji”. Zaslužili bi si, da jim  ABBA poje svojo slavno pesem, zaradi geste, ki so jo pokazali enemu majhnemu osamlenemu dečku!

supertrouper

Ko nihče, NIHČE, ni prišel na praznovanje rojstnega dne, so se fantje trudili in organizirali praznovanje.

Toxey Andrews bi moral praznovati svoj 10. rojstni dan. Njegova mati, Angela Andrews, je poklicala vse njegove sošolce, vseh 21, toda nihče ni prišel. Toxsey je bil res prizadet.

Njegova mama je na Facebooku napisala, kaj se je zgodilo in povedala, kako zelo je fant žalosten. To so na srečo videli pripadniki mejne policije in se odločili popraviti zadevo. Odločili so se prevzeti nadzor nad rojstnim dnevom, ki je šel narobe …

supertrouper

 

Toxsey ni nič vedel, ker je mama želela, da je to presenečenje. Pred domačimi vrati so se pojavili policisti, v rokah s torto in baloni.

“V soboto zvečer sem vedela, da se nihče ne bo pojavil. Na Facebooku sem staršem napisala, naj pogledajo, če so njihovi otroci vabljeni in jih vseeno pripeljejo «je povedala Andrews za THV11.

Njene prošnje so bile uslišane, vendar so namesto otrok, željnih torte in igre, prišli k njej mejno policisti.

 

Opremljeni z vsemi potrebnimi rekviziti, v spremljavi psa, so se pojavili na domu Andrewsa. Vse, kar ga je kdaj zanimalo o policitih, je Toxsey sedaj lahko izvedel iz prve roke.

soupertrouper1

Poleg tega so prihajale tudi čestitke iz vsega sveta. Vse najboljše so mu želeli prebivalci Nove Zelandije, Evrope, Kanade, ZDA. Njegova mama se je morala zahvaliti fantom.

“Ne samo, da so se pojavili na rojstnem dnevu v službenem avtu, ampak so prinesli tudi torto in s sabo vzeli službenega psa. Dovolili so mu, da se igra z Rihnom, vklopil je lahko tudi sireno na avtu. Skupaj so igrali košarko. Skupaj so pojedli torto. Polepšali so dan mojemo fantu in se jim zahvaljujem iz globine mojega srca. Dajmo ljudje, naredimo jih slavne, ker jaz se jim za to nikole ne bom mogla oddolžiti, «je rekla.

12931237_364495567054131_4368443447277799139_n

 

Oglejte si videoposnetek:

Komentiraj


Popularno

Domov