Ganljivo

Njena hči se je štiri leta zabavala s fantom. Ko je njena mama pogledala staro fotografijo, je onemela!

Ko sta se Heidi in Ed leta 2016 zaročila, sta bila zelo navdušena nad načrtovanjem poroke. Vendar pa je mati od Heidi imela nekaj čudnih občutkov o svojem bodočem zetu. Šlo je za čisto intuicijo, ki se je izkazala za resnično!

Heidi in Ed sta se spoznala v Londonu na univerzi leta 2011. Od takrat sta bila neločljiva, leta 2016 pa sta se končno odločila za poroko.

Ta par je šel na kosilo s svojimi materami. Ko so govorili o otroštvu, jeHajdina mati omenila, koliko radi hodili na jadranje in kako se je Hedi nekoč srečala s prijateljem, s katerim je bila nekaj dni nerazdružljiva. Lepo sta se igrala in njun razhod je bil zelo težak!

Izkazalo se je, da je bilo temu dragemu prijatelju ime Ed!

Dva tedna kasneje je Heidijina mama našla slike na podstrešju. Ko je pogledala sliko, je takoj poklicala svojo hčerko. Vznemirjena ji je rekla, da je njen čedni fant dejansko njen sedanji mož!

,,Kričala sem, nisem mogla verjeti, “je dejala mati  za Daily Mail.

,,Vsi smo mislili, da sta se spoznala na univerzi, vendar se je izkazalo, da sta se kot otrka, dva tedna držala za roke! Morda sta od takrat naprej razvila podzavestno idejo, da bosta živela skupaj, ko odrasteta, «je še povedala mati.

Ne samo, da sta se na tem potovanju spoznala Heidi in Ed, temveč tudi njihove družine. Nikomur ni jasno, da je mogoče, da si nobeden od njih ni zapomnil obrazov.

Neverjetna zgodba, kajne?

Komentiraj


Popularno

Domov