Zanimivo

NJIHOVA LJUBEZEN JE VEČNA: To so idealne astrološke kombinacije!

Nekaterim parom zvezde “pravijo”, da bodo za vedno zaljubljeni. 

Ta astrološka znamenja se najbolje dopolnjujejo, zato so spori med njimi redki, ko pa se pojavijo, jih rešujejo na miren način.

Oven – Ribi

Ovni so dinamični, močni in motivirani. Ribice so občutljive, intuitivne in dobro organizirane. Ko se ta dva znaka združita, drug drugemu dajeta točno to, kar potrebujeta. Ribe potrebujejo ob sebi stabilno osebo, nekoga, ki jih bo postavil nazaj na realna tla, saj so sanjači, ovni pa se odlično razumejo z ljudmi, ki jih znajo opomniti na lepoto enostavnih stvari v življenju. Ovni in ribe se lepo dopolnjujejo. Med njimi je neverjetna kemija.

Devica – Vodnar

Devica je pazljiva in previdna, vodnar pa napreden in izviren. Drug drugega navdihujeta in spodbujata k drugačnemu razmišljanju. Kadar sta skupaj, gledata dokumentarce, poslušata muzikale in razpravljata o zanimivih temah. Ta par se tako dobro razume, da bo ostal skupaj za vse večne čase. Dvojček – Strelec Oba ljubita svobodo in avanture. V družbi drugega jim ni nikoli dolgočasno. Njuna zveza je podobna razburljivemu potovanju. Ti dve znamenji sta izredno kompatibilni.

Lev – Tehtnica

Lev je družaben in ima rad pozornost, tehtnica pa je ljubezniva in prijateljska. Skupaj predstavljata idealen par. Tem za pogovor jima nikoli ne zmanjka, imata ogromno skupnih interesov – skratka, značajsko sta si na nek način zelo podobna. Levu je všeč prijazna narava tehtnice, ki po drugi strani ljubi levov karizmo.

 

 

Komentiraj


Popularno

Domov