Nekategorizirano

Odpravite bolečine in vročino s pomočjo alu-folije!

Kot kaže, aluminijasta folija ni uporabna le za zavijanje hrane, temveč ima tudi zdravilne lastnosti in pomaga odpravljati bolečino.

Metoda dobro služi zoper številne bolezni, kot so denimo išias, putika, artritis, protin, revma, številne bolečine v mišicah in sklepih pa tudi pri lajšanju simptomov prehlada in gripe.

Zveni precej nenavadno, kajne? Pa vendar pričevanja in raziskave nakazujejo na to, da metoda učinkuje. Če jo želite preizkusiti, ravnajte takole …

Bolečine: Odrežite kos folije in s svetlečo stranjo navzdol ovijte boleče mesto. Nato vse skupaj previjte s povojem in počivajte eno uro. V tem času se bo pod folijo povečala temperatura, boleče mesto se bo pričelo potiti, kar bo povzročilo zdravilni čistilni učinek, ki lajša vnetja, bolečine in sprošča mišice. Ob hujših bolečinah, ki jih denimo povzroča išias ali artritis, imejte boleče mesto ovito dlje časa, brez skrbi lahko metodo uporabite tekom noči.

Za kaj je še dobra aluminjasta folija?

Aluminjasta folija pozdravi tudi vročino in prehlad. Zavijte si podplate v 5 do 7 slojev folije in pustite delovati eno uro. Folijo nato odstranite in jo ponovno namestite po dveh urah. Postopek ponovite trikrat v enem tednu, dokler prehlad ne mine.

ZDRAVLJENJE NESPEČNOSTI IN UTRUJENOSTI:

Položite alu-folijo za nekaj ur v zamrzovalnik.
Položite zamrznjeno folijo na obraz.
Počakajte nekaj minut, da se vaše obrazne mišice sprostijo.
Nato folijo odstranite in simptomi nespečnosti in utrujenosti bodo izginili.
In katero stran foilije uporabiti?
Vsaka stran aluminijaste folije se uporablja za določene zdravstvene težave. Če želite ohladiti ali zaščititi pred vročino, uporabite temno/mat stran folije. Če pa želite, da se toplota ohrani uporabite svetlečo stran folije na koži.

Si ti že kdaj poskusil/a pozdraviti poškodbo z alufolijo? 

Komentiraj


Popularno

Domov