Zanimivo

Pismo moškega, ki je sledil neznani ženski do slepe ulice, vas bo pretreslo!

Kar se je zgodilo na koncu je grozljivo ????

Na redditu se je pojavilo pismo moškega, ki je en večer sledil neznani ženski, to kar je napisal, bo v vas izzvalo jezo.

“Hodila sva v nasprotni smeri blizu študentskega doma, na kratko si me pogledala in nadaljevala s hojo, a jaz sem se čez nekaj sekund obrnil in hodil za tabo,” je začel zgodbo.

“Opazil sem trenutek, ko si opazila, da ti sledim, po tem, da pospešila hojo, stisnila ramena in pograbila telefon.

To me ni ustavilo, ti si nadaljevala s hojo, jaz pa sem držal oddaljenost med nama približno 15 metrov in se delal, da se pogovarjam po telefonu.

Nekajkrat sem pomislil, da bi se ti prišel predstavit, toda tega nisem storil, ti pa si samo hodila in gledala, kje sem.

Videl sem, da si se obrnila, preden si zavila v slepo ulico, edino v mestu, kjer je parkiranje brezplačno, kjer si imela parkiran avto (kot tudi jaz) “, je napisal moški.

“Če bi imela tekaške čevlje, bi začela teči, a ti si le modro nadaljevala pot v gležnjarih.

Stal sem zraven svojega avtomobila, tvoj je bil nekaj metrov vstran na isti ulici in ponovno sem vzel mobilni telefon.

Videl sem, da si fotografirala moj avto, medtem ko si zapeljala mimo, «je zapisal.

Vendar pa je nadaljevanje zgodbe kot iz grozljivke.

“To, kar nisi opazila, sta bila še dva moška na nasprotni strani ulice. Ona sta pokazala s prstom na tebe in ti začela slediti, še preden sva se midva prvič srečala. Nisi videla, kako sta te gledala, nisi opazila, da sta bila verjetno drogirana, pijana ali oboje.

Sploh nisi opazila, da sta bila na vogalu te slepe ulice, gledala ste med odhodom in potem sta gladale še mene.

Zamudila si deset minut, ki sem jih preživel v avtu, medtem ko sem čakal policijo, ki sem jih poklical, medtem ko si ti vstopila v svoj avto in 15 minut zasliševanja, ko sem jim pokazal fotografijo moškiva, ki sem ju fotografiral medtem ko sta ti sledila, “je zapisal.

“Žal mi je, da sem ti sledil, toda iskreno, tudi sam sem bil prestrašen.

Nisem heroj, instinkt mi je rekel, da naj samo grem in ti bi lahko bila moja hči ali žena (tudi ona parkira na isti ulici) in nebi si dovolil, da bi se ti kaj zgodilo. «je pojasnil.

Dodal je tudi, da je ženska nosila aktovko in torbico, ter da misli, da je prav aktovka pritegnila pozornost sumljivih moških.

Komentiraj

Popularno

Domov