Zanimivo

Poglejte SLIKO in odkrijte, kaj vam je v življenju najbolj pomembno!

Pozorno poglejte sliko in zares dobro premislite, kaj je tisto, kar bi na njej izbrali najprej. Tisto, česar bi se lotili najprej, pove o vas veliko in prav tako pove, kaj vam je v življenju najbolj pomembno. 

Torej, če bi isti čas v vašem stanvoanju vrela voda na štedilniku, zvonil telefon, jokal otrok, pes pa bi pes grizel vaš kavč … H komu bi pristopili najprej? Dobro premislite, preden izberete številko.

Številka 1 – vrela voda na štedilniku

Če ste se najprej odločili odmakniti vrelo vodo s štedilnika to pomeni, da ste zelo odgovorna oseba. Vedno se trudite, da bi v prvi vrsti zaščitili sebe in svoje ljubljene. Ste perfekcionist in nikoli ne zamujate, saj ne marate, da vas kdorkoli čaka. V življenju imate radi red in vedno dobro premislite o vsaki stvari, preden reagirate ali se zanjo odločite. Nikoli niste nepremišljeni.

 

Številka  2 – zvonjenje telefona

Če ste se najprej odločili, da se javite na telefon veljate za osebo, ki je umirjena, ne zganja panike in si ne radi delate odvečnih skrbi. Ste sproščeni, obkroženi z ljudmi, ki vas spravljajo v dobro voljo, veliko časa pa namenite tudi družini in prijateljem. Najbolj vam je pomembna komunikacija, zato zelo cenite ljudi s katerimi se lahko pogovarjate o milijon in eni stvari.

Števika 3 – otrok, ki joka

Če ste najprej krenili, da potolažite otroka to pomeni, da ste izjemno odgovorna in skrbna oseba. Zelo resno jemljete svoje življenje in to, da poskrbite za svoje ljubljene skoraj prej, kot zase. Ljudje se v vaši bližini počutijo varno, saj vam zaupajo in vedo, da jim boste znali priskočiti na pomoč. V občutljivih situacijah znate reagirati in nastopiti tako, da ne užalite nobenega.

 

Številka 4 – pes, ki uničuje kavč

Če vas je najprej zajela panika, da bo vaš pes poškodoval vaš kavč, potem to pomeni, da ste sicer v življenju spontani, a na trenutke malce preveč nervozni. Hitro vam popustijo živci zaradi malenkosti, ki so včasih v življenju nepomembne. Radi imate disciplino in ne prenesete kaosa. Trenutki, ko ste lahko sami in uživate v miru so nekaj, kar vas napolni z energijo. Včasih premalo pozornosti namenite sebi in na prvo mesto postavljate druge.

Komentiraj


Popularno

Domov