Dekleta

Poklici, kjer so VARANJA najpogostejša!

Seznam poklicev in delovnih mest, kjer ljudje najraje ”skačejo čez plot”!

Varanje je nekaj, kar ni več tabu tema, vse pogosteje pa se dogaja tudi na delovnih mestih. Raziskava je pokazala, da so na delovnem mestu za varanje najbolj dovzetne ravno ženske, saj jim je to najbolj enostavno in manj tvegano, da jih partner odkrije.

V Sloveniji je bila nekoč v preteklosti že opravljena raziskava o nezvestobi na delovnem mestu, v kateri je sodelovalo več 100 anketirancev, ki so priznali, da s grešili. Nekaj več 70 % vseh anketiranih je odgovorilo, da je v podjetju, v katerem delajo ali so delali, prišlo do afere. Izkazalo se je, da so njihovi učinki varanja na delovnem mestu izredno negativni in ne prinesejo nič dobrega. Največ anketiranih jih je imelo afero s svojim nadrejenim.
Razlog tiči ravno v tem, da je afera na delovnem mestu bolj vznemirljiva, zabavnejša in predvsem lažja, saj partner ne posumi preveč hitro, kaj se dogaja. Več kot 50 % pa jih je celo potrdilo, da tega početja ne priporočajo, saj je poleg užitka vključenega tudi veliko stresa. Povedali so še, da najpogosteje pride do prevar zaradi nezadovoljstva v zvezi, pomanjkanja seksa zaradi preobilice dela, nočnih izmen, itd.

Seznam poklicev in delovnih mest, kjer ljudje najraje ”skačejo čez plot”:

1. mesto: Finančni sektorji

2. mesto: Stevardese in piloti

3. mesto: Doktorji in medicinske sestre

4. mesto: Direktorji in tajnice

5. mesto: Glasbeniki, igralci

6. mesto: Natakarji ali natakarice

7. mesto: Novinarji, voditelji oz. delavci v medijskem svetu

8. mesto: Odvetniki

9. mesto: Trenerji

10. mesto: Turistični delavci

.

Click to comment

popularno

To Top