Ganljivo

Položila je roko na umirajočo sestro! Kaj se je zgodilo potem, nihče ni pričakoval!

Dvojčici Kyrie in Brielle Jackson. Kaj se je zgodilo z njima, je čudež!

Rodili sta se 12 polnih tednov prezgodaj. S težo le 1 kg, jasno nerazviti, njuna pričakovana življenjska doba je bila zelo nizka.

Dve majhni, šibki sestri sta bili postavljeni ločeno, v različnih prezračevalnih napravah. Brielle se je stanje stabiliziralo in je postopoma začela pridobivati na teži. Vendar pa je bila napoved zdravnikov za Kyrie manj optimistična, zdravniki so verjeli, da ne bo preživela. 

Po nekaj tednih,se zgodi nekaj nepričakovanega: močnejša Brielle utrpi življenjsko nevarni anksioznosti napad, težko je dihala in njeno telo  je začelo postajati modre barve. Medicinske sestre so poskušale narediti vse, kar so lahko, da ji pomagajo. Nihče ni vedel, zakaj je, tako zelo jokala!

V obupu ena izmed sester dobi drzno idejo: Brielle so postavili poleg njene šibke sestre. To je bilo v nasprotju s pravili bolnišnice, vendar je sestra tvegala s svojo službo. In potem se je zgodilo nekaj neverjetnega: še vedno modre barve Brielle je takoj postala mirna in okoli svoje sestro da roko.

Potem se zgodi naslednji čudež: čez nekaj časa se je začel stabilizirati tudi položaj Kyrie. Pridobivati je začela na teži in obe sta lepo okrevali.

Kyrie in Brielle Jackson sta sedaj odrasli mladi ženski, stari 20 let. Seveda še vedno preživita veliko časa skupaj. In delata stvari, kot jih delajo drugi dvojčki …

Včasih je človekova toplina najboljše zdravilo. Super je videti, kako močna je vez med dvojčki.

Komentiraj


Popularno

Domov