Zanimivo

POZOR: Če boste videli tole na svojem avtu, se ne dotikajte! Gre za drago past!

Zgleda kot potegavščina, a gre za precej dražjo goljufijo!

Prav vsak dan so tatovi na delu z novimi izumi. Mnogo je takih, ki bi nas lahko stali kar nekaj dragih stvari. Čeprav imamo kar nekaj varnostnih sistemov v našem konjičku, pa tatovi še zmeraj najdejo način, kako priti do vašega avtomobila. Ena od teh je tale… Šli ste v supermarket. Po nakupu vse stvari date v vaš prtljažnik. Nato si vsedete v avtomobil in date ključe v vžigalno ključavnico, na oknu pa najdete sporočilo v obliki 50€. Mislite, da ste srečni in ga vzamete iz vašega okna? Če boste to naredili, bo to vaša najhujša napaka v vašem življenju.

 

 

Izstopite iz avtomobila in greste do okna. Takrat so tatovi že v vašem avtomobilu. Ponavadi pustimo ključe kar v avtu… Če tega ne verjamete… To se je zgodilo ženski po imenu Kyri Viehman, mladi mamici, ki je postala žrtev. Šla je v trgovino in kupovala božična darila. Našla je “denar” na oknu in mislila, da ji je to pustil kak družinski prijatelj.

Na 50€ sporočilu je pisalo:”Ah… Ste mislili, da je pravi kajne?” Najhujše od vsega pa je bilo šele to… Imela je sina zadaj v avtomobilu na sedežu. Če bi ukradli avtomobil, bi s tem ugrabili tudi otroka. Na srečo se to ni zgodilo, saj so tatovi očitno videli otroka in na koncu pustili mlado mamico pri miru…

Bodite pozorni na take stvari, saj vam lahko prinesejo kar veliko škodo v vašem življenju!

Click to comment

popularno

To Top

 

.