Zanimivo

Prebivalka Združenih držav si je zgradila novo hišo za bivanje, potem ko so njeni otroci odrasli in odšli od doma

Vsak starš preživlja težke trenutke, ko njegov otrok zapusti “gnezdo” in začne samostojno življenje. 

Otroci seveda včasih pridejo na obisk, a večino časa preživijo v svojem novem domu.

Žalostna je bila tudi Michelle Boyle, ko so njeni otroci odšli od doma. Pred žensko se je pojavilo vprašanje: kaj naj zdaj počne s prostim časom? Prej je Michelle svoje življenje posvetila preživljanju časa z otroki, zdaj pa je ostala sama. Hiša s tremi spalnicami pa je postala hladna in zapuščena.

Poleg tega je Michelle živela v najeti hiši, kjer je morala je plačevati mesečno najemnino. Zdaj, ko ni več potrebovala tako prostorne hiše, se je odločila, da bo sama ustvarila in opremila majhno hišo, v kateri  ji bo udobno.

Michelle je kupila rabljen avtodom in se lotila opremljanja. Dve leti se je ukvarjala z urejanjem svojega doma na kolesih. Vse je delala počasi, razmišljala je o lokaciji in o vsaki malenkosti. Želela si je ustvariti maksimalno udobje.

Težko je verjeti, a zdaj ima ta mali avtodom vodo, elektriko in celo internetno povezavo. Michelle je pred tem plačevala 1500 dolarjev za najem velike hiše. Zdaj jo vzdrževanje stane le 70 $. To je pomemben prihranek.

Da ji ne bi bilo dolgčas, je ustvarila svoj blog. Redno je objavljala fotografije postopka urejanja svojega doma.

Michelle je v avtodom vložila vso svojo dušo. Zato je na koncu dobila tako čudovit rezultat.

Večino svojega življenja je delala kot kuharica v restavracijah. Kljub temu, da je po poklicu kuharica, je opravila odlično delo.

To še enkrat dokazuje, da je glavna stvar velika želja.

Komentiraj


Popularno

Domov