Ganljivo

PRETRESLJIVO: Prvič je spregovorilo tudi skrivno Aviciijevo dekle!

Tim Bergling, javnosti bolj znan kot DJ Avicii je bil v zvezi s češko manekenko Terezo Kačerovo.

Javnosti je to postalo znano šele v teh dneh, ko je Kačerova  (@terezakacerova) na socialnih omrežjih objavila pisno slovo in posnetek, sestavljen iz njunih skupnih fotografij, na katerih je tudi njen sin Luka, katerega je Avicii posvojil in ga imel zelo rad.

Par je hotel v prihodnosti imeti tudi svoje otroke.

Tereza je objavila ganljiv zapis:

”Dragi Tim, zadnje dni sem čakala, da se bom zbudila in ugotovila, da je vse skupaj le kakšna nesramna šala ali velika napaka. Počasi pa prihaja za menoj, da te ne bom nikoli več videla …”

”Vsakokrat, ko pomislim na nekaj, kar ne bova dokončala, me zajame huda telesna bolečina. Nikoli ne bova končala maratona filmov Harryja Potterja – ostal nama je le še eden. Nikoli ne boš videl, kako se bom stopila, ko umre Robaus Raws.

Nikoli ne bom končala s prepričevanjem, da bi bilo najini hčerki ime Serafina. Nikoli ne boš dokončal tetovaže, ko bi imela tvoja notranja laket narisan obraz, ki bi zelo spominjal na mojega.”

”Klicala sem te ‘angelček’. Ko bi le vedela, kako kmalu boš to res postal.” “Zadnje besede, ki si mi jih dejal, so bile ‘Ljubim te’ Tudi JAZ TE LJUBIM. Toliko, kot si ti ljubil mehiško colo in še nekaj več,” je na koncu še zapisala Tereza.

Komentiraj


Popularno

Domov