Zanimivo

Preverite, kaj datum rojstva razkriva o vas!

Iz datuma rojstva lahko razberete svojo številko, ki opisuje vašo osebnost, razkriva v čem ste dobri, kaj so vaše prirojene sposobnosti ter hkrati izpostavlja, kaj bi morali na sebi spremeniti.

Da bi ugotovil, kaj to pomeni za vas, morate izračunati svojo številko, oziroma številko, ki vas predstavlja. Najprej zapišite svoj datum rojstva – dan, mesec in leto, nato pa te številke seštejte.

Tukaj je primer izračuna za osebo rojeno 20. 3. 1980. Njena številka na koncu pride 5:

20 + 3 + 1980 = 2003
2 + 0 + 0 + 3 = 5

Izračunajte si svojo število tudi vi in spodaj v opisu preverite, kaj pomeni:

Če je tvoja številka 1, to pomeni, da si zelo motivirana oseba. Tvoje ambicije so daleč nad povprečjem, ampak tebi je to všeč zaradi tvoje neodvisne in samozavestne narave.

Negativna stran številke 1 je to, da so te osebe pogosto agresivne in vase zagledane. Zato enke poskušajte čim več časa posvetiti temu, da pomagate drugim.

2

Če je tvoja številka 2, potem si vedno pripravljen na sodelovanje in skromen. Si tudi zelo empatične narave, zato si lahko izredno občutljiv včasih. Si neodločen in asocialen – to sta dve področji, na katerih moraš več delati.

Če si dobil cifro 3, potem si bolj žurerske narave! Si umetnik, domišljav, ekspresiven, vesele narave in te lastnosti te naredijo zaželjenega v družbi. Kakor koli že, ko gre za “globlje odnose”, si bolj površinski.

4

Če je 4 tvoja številka pomeni, da si zelo praktična in organizirana oseba. Si bolj tehnična oseba kot kreativna. Si tudi zelo iskren, včasih tudi brutalen. Tvoji prijatelji in družina se morda potožijo, da si preveč iskren, včasih celo preveč. Ne ugaja pa jim tudi to, da si preveč trmast in neprilagodljiv – ne boj se sprostiti kdaj pa kdaj!

 

5

Če si številka 5, potem si zelo fleksibilna osebnost. Prepustiš se toku in vedno si pripravljen na novo in razburljivo avanturo. Tvoje negativne lastnosti pa so: neorganiziranost in nepotrpežljivost.

6

Ta številka pomeni, da si zelo pošten, radodaren in zaščitniški. Tvoji prijatelji te pogosto vidijo kot “mamo” ali “očeta” v družbi in se velikokrat obrnejo nate, ko potrebujejo življenjski nasvet.

7

Če si si izračunal številko 7 pomeni, da si introvertiran tip človeka, ki veliko premišljuje. Bolj verjetno je, da boš v petek zvečer doma poslušal glasbo kot pa s prijatelji pil alkoholno pijačo v baru. Ker si zelo premišljen, se dobro poznaš in znaš poskrbeti zase na čustvenem področju. Zelo hitro se lahko potopiš v svoje misli.

8

Definitivno si rojen za podjetništvo. Stremiš k učinkovitosti in vsako odločitev dobro premisliš, pa naj bo majhna ali velika. Veliko ti pomenita moč in naziv, to pa te včasih naredi materialističnega. Ambicije so dobre, vendar pa moraš paziti, da ne boš zapostavljal družine in prijateljev.

 

9

Velik del svojega zaslužka doniraš, kajne? Če si si izračunal številko, si humanitarna oseba. Zelo rad pomagaš tistim, ki potrebujejo pomoč, četudi moraš moraš zato svoje potrebe postaviti na drugo mesto.

Razmišljaš “na veliko”, a vseeno pa se ne pozabi vsake toliko osredotočiti na majhne stvari v življenju.

 

Click to comment

popularno

To Top

 

.