Zanimivo

Preverite, kaj oblika vaših zob, pove o vašem karakterju!

Pokaži mi svoje zobe in povem ti, kdo si.

Od zdaj naprej vam ni treba več govoriti z nekom, da bi izvedeli nekaj o njegovi osebnosti. Samo poglejte sekalce, ko nekaj rečejo ali se smejijo! Seveda boste tudi na isti način spoznali, kdo ste – kar bo verjetno zanimivo za osebo, s katero ste v družbi. To teorijo je domnevno razvil oče medicine, Hipokrat. Preizkusite svoje prijatelje in nam sporočite, ali deluje!

1. Kvadratni sekalci

Foto: healthhacks.be

Če so vaši zobje kvadratne oblike, ste verjetno tiha oseba, ki lahko nadzira svoja čustva. Zaradi svojega mirnega in rezerviranega značaja včasih dajete vtis, da se držite na distanci.

2. Ovalni sekalci

Foto: healthhacks.be

Ta oblika označuje umetniško in ustvarjalno dušo. Imate oko za podrobnosti in veste, da lahko majhne stvari naredijo veliko razliko. Empatični ste in razumete čustva drugih ljudi. Včasih se izgubite v razmišljanju, zato težko držite pozornost na nečem, dlje časa.

3. Trikotni sekalci
Foto: healthhacks.be

Vi ste optimistična, brezskrbna in dinamična oseba. Želite biti z ljudmi in hitro spoznate prijatelje. Dejansko se bojite samote, in tega, da bi bili sami.

4. Pravokotni sekalci

Foto: healthhacks.be

Če imate pravokotne zobe, ste rojeni za šefa. Imate močne vodstvene sposobnosti in sprejemate hitre odločitve. Odločilni ste pri doseganju svojih ciljev. Včasih ste preveč osredotočeni na sebe, zato drugi ljudje dobijo vtis, da ste egoistični.

Komentiraj


Popularno

Domov