Zanimivo

Preverite, kaj vaše ime pove o vas!

Vsaka črka ima  svoj pomen – odkrijte, kaj pomeni vaša 1. črka v imenu!

Tvoje ime igra precej pomembno vlogo v tvojem življenju, saj ga imaš celo življenje. Tvoje ime te definira tebe in tvojo osebnost. Preveri, kaj pomeni, oziroma kaj predstavljajo črke, ki se skrivajo v tvojem imenu.

1. Črka A

Če se tvoje ime začne na črko A, to pomeni, da si samozavestna oseba. Ti si pravi vodja z avtoriteto in vedno znova iščeš nove avanture. Zaljubljen si v življenje in si svobodne narave. Si vedno v ospredju in zunanji izgled ti je pomemben.

2. Črka B

Če se tvoje ime začne na B, potem si zelo čustvena oseba. Si zelo pogumen, prijazen in zelo vesel daril, ki ti jih pokloni tvoj partner. Zelo rad imaš razvajanja in tudi ti rad razvajaš druge.

3. Črka C

Črka C definira spretno, vsestransko in sposobno osebo. Si zelo nežen in zapravljiv. Si tudi zelo zgovoren.

4. Črka Č

Osebe, ki imajo prvo Č kot prvo črko v imenu, so dobri pisci in govorci. Veliko njih je glasbenikov, igralcev in dramatikov.

5. Črka D

Če se tvoje ime začne na črko D, potem si oseba, ki imaš močno voljo, avtoriteto in talent za posel.

6. Črka E

Tvoja komunikacija je močna. Si nežen in obožuješ svobodo. Tvoja osebnost privlači in si zelo hitro si najdeš prijatelje. Kakorkoli že, v ljubezni pa nisi preveč zvest.

7. Črka F

Če se tvoja črka začne na F, potem si dober pri planiranju in zvesta oseba. Si zelo pozoren do ljudi, ki so okrog tebe. Si optimist z dobrim smislom za humor.

8. Črka G

Ti imaš svoj namen. Rad bereš, rad imaš zgodovino in potovanja. Tudi vera te zelo privlači. Rad narediš stvari po svoje in ne želiš, da se drugi vtikajo v tvoje zadeve.

9. Črka H

Osebe, katerih imena se začnejo na črko H so zelo dobri, ko gre za služenje denarja. Črka simbolizira moč in kreativnost. Si zelo motivirana oseba in zelo dobro nadziraš ljudi.

10. Črka I

Ti si oseba, ki stoji za tem, v kar verjame, si pa tudi zelo pogumen. Si eleganten in moden, tako da bi si lahko naredil dobro kariero na kreativnih področjih.

 

11. Črka J

J označuje ambicijo. Če se tvoje ime začne na črko J, si oseba, ki se ne bo ustavila, oziroma bo vztrajala, da doseže to, kar želi. Iskal boš partnerja, ki je na tvoji intelektualni ravni ali celo bolj inteligenten.

12. Črka K

Si skrivnostna in sramežljiva oseba. Si močna, a hkrati zelo čustvena oseba. Si prepričan vase in pogosto obvladaš trenutno situacijo. Rad počneš nekaj, kar ima pomen in zelo naklonjen tistim, ki jih imaš rad.

13. Črka L

Si energična in karizmatična oseba, ki je preveč nemirna, da bi se ustalila. Pogosto menjaš partnerja in ne zaljubiš se prav globoko. Kar se tiče kariere, boš zelo uspešen, zaslužil boš veliko denarja, tvoja kariera bo fantastična.

14. Črka M 

Si pogumna, inteligentna in delavna oseba. Si tudi zelo zvest prijatelj. Si zelo dober pri dajanju nasvetov in ekstremno zanesljiv partner.

15. Črka N

Ta črka opisuje nekoga, ki ima talent za pisanje in umetnost. Tvoja narava je nemirna, to pa te oddaljuje od drugih. Iščeš perfekcijo v vsem in si zelo kritičen do svojega partnerja.

16. Črka O

Ti ceniš modrost in izobrazbo nad vsem. Ljudje, ki imajo imena na O so rojeni za učitelje in pisatelje. Si zelo moralen in postaviš se za tisto, kar čutiš, da je prav. Enake kvalitete pričakuješ od svojih prijateljev.

17. Črka P

Če se tvoje ime začne na črko P, to pomeni, da si talentiran, pameten in zelo kreativen. Pogosto si kar zgovoren in znaš se zabavati.

18. Črka R

Si zelo zvest, sočuten in ljubeč. Rad imaš izzive in nisi zakomplicirana osebnost. Želiš živeti v miru, pri partnerju pa iščeš inteluktualno kompatibilnost.

19. Črka S

S simbolizira seks, šarm in karizmo. Obožuješ glamur in to, da si v središču pozornosti. Si poln idej in zelo trdo delaš, da jih uresničiš. Si tudi sanjač in strastna oseba, ki se hitro zaljubi. Dober politik bi bil, igralec ali model.

20. Črka Š

Ljudje z začetno črko Š v imenu so zelo karizmatični. So tudi zelo modni, ljubeči in dobri ljubimci. Zelo težko jih dobro spoznaš, vendar pa ko jih, je vredno. Lahko jim tudi zaupaš marsikatero skrivnost v življenju. Govorijo iskreno in ne skrivajo stvari.

21. Črka T

Ti si nekdo, ki je rad zaposlen. Včasih si tako zaposlen, da ne moreš obdržati odnosa. Raje se osredotočaš na kariero in se razburiš, če stvari niso tako, kot je treba. Mentalno si precej močan in rad napreduješ v življenju.

22. Črka U

Ti talentirani in edinstveni posamezniki so dobri umetniki in pisatelji. So tudi precej neorganizirani in znani po tem, da nabirajo kramo. Zaradi tega je z njimi težko živeti.

23. Črka V

Oseba, ki ima ime na V, je zelo praktična. So tudi zelo zvesti, ljubeči in prijaznega srca. Veliko stvari boš dosegel v življenju, saj je tvoja narava precej dinamična. Ko gre za ljubezen, si zelo posesiven.

24. Črka Z

Redko so sami. Vedno iščejo varnost, ali pa hočejo biti obkroženi z množico. So zelo dobri svetovalci, saj dobro razumejo druge ljudi.

25. Črka Ž

Ljudje, ki imajo ime na črko Ž, so navadno samostojni in svobodni. So tudi drzni poslovni ljudje, ki jih ni strah tvegati. Znajo tudi uživati v dobrih stvareh.

Click to comment

popularno

To Top

 

.