Zanimivo

Psihologi trdijo, da je ta test izjemno dober pokazatelj vaše osebnosti: Katero je vaše najljubše sadje?

Naš izgled, geste, način, kako govorimo, hodimo, barve, ki jih ljubimo, in tudi sadje, ki ga jemo, govorijo o našem značaju in značilnostih osebnosti, pravijo strokovnjaki.

V mnogih kulturah ima sadje določeno simboliko in pomen. Nekateri strokovnjaki verjamejo, da na teh simbolih temelji teorija, ki pravi, da sadje določa naš značaj.

Katero je vaše najljubše sadje – hruška, pomaranča, jabolko, banana, jagoda, lubenica, breskev, marelica, figa, češnja ali grozdje?

Strokovnjaki trdijo, da bo odgovor na to vprašanje pokazal, kakšna oseba ste.

Torej, kaj o vašem značaju pove sadež, ki ste ga izbrali?

Odgovori:

Jabolko

Jabolko razkriva požrtvovalne in zveste ljudi, tradicionaliste, ki niso nagnjeni k tveganju. Cenijo pravo vrednost, v ljubezni pa negujejo trdno zvezo. Ne varajo, ne lažejo, če ne ljubijo več, to tudi povedo in odidejo. So srčni in dobri prijatelji, nanje se lahko zanesete. Njihova slabost je le ta, da so precej predvidljivi, zaradi česar se pogosto dogaja, da jih ljudje hitro prizadenejo in prevarajo. V ljubezni so realni in le redko se zgodi, da izgubijo razum.

Hruška

Hruška razkriva blago in nežno ter popustljivo osebo, ki je do vseh ljubezniva in si vedno želi pomagati. Strokovnjaki trdijo, da so ljudje, ki imajo radi hruško izjemno dobri pripovedovalci. Kljub temu so ljubitelji hrušk nagnjeni k melanholiji in si zelo težko opomorejo po čustvenih zlomih.

Pomaranča

Pomaranče imajo radi iznajdljivi, a precej zaprti ljudje, zato boste potrebovali veliko časa, da jih zares spoznate in razumete. Nagnjeni so k spremembam razpoloženja in so precej zadržani. V ljubezni so pasivni in racionalni, a če jim partner ustreza, se spremenijo v fatalne ljubimce. Ljubitelji pomaranč imajo izjemno močan ljubezenski naboj, a niso nagnjeni k dolgim zvezam.

Jagoda

Jagoda je najljubše sadje zabavnih, gostoljubnih ljudi, ki imajo prefinjen slog in okus. Vedo, kako uživati v lepih stvareh in drugim znajo ugoditi. Ljudje, ki imajo radi jagode, so pravični in pošteni ter jih krivica boli. V ljubezenskih zvezah se jim ne da upreti, a težko oprostijo. Če jih prizadenete ali izdate, bodite prepričani, da vam bodo vrnili.

Banana

Banana kaže na nežne osebe, čeprav jim teh značajskih lastnosti na prvi pogled ne bi pripisali. Ljudje, ki imajo radi banane, so sentimentalni, občutljivi na kritiko in izjemno čustveni. Nikjer nimajo obstanka in hitro spreminjajo svoje odločitve. Pogosto obžalujejo svoje ravnanje, veliko jim pomeni vtis, ki ga puščajo v okolici. V ljubezni so povsem predani, vse njihove ljubezni so fatalne, a so pogosto tudi zelo posesivni.

Lubenica

Ljudje, ki imajo radi lubenico, so optimisti. Ne pritožujejo se, ne ozirajo nazaj, delajo marljivo, da bi dosegli svoj cilj.
So strpni in obzirni do drugih, a znajo postaviti meje. Sodijo med čutne osebe, ki uživajo v nežnosti.

Grozdje

Grozdje razkriva družabno osebo, idealno za timsko delo. Ljubitelji grozdja so dobri organizatorji, rojeni vodje in korektni sodelavci. Zasebno so nekoliko zadržani, zato jih boste spoznali le, če vam bodo to pustili. So subtilni, ambiciozni in prepričani vase.

Breskev

Breskve imajo radi ljudje, ki imajo visoke kriterije v ljubezni, službi in prijateljstvu. Ko vas sprejmejo in vzljubijo, vam bodo predani vse življenje. Strokovnjaki trdijo, da so ljubitelji breskve najboljši starši.

Figa

Fige imajo radi temperamentni in taktični ljudje, ki imajo izjemno moč opažanja. So dobri v ljubezenskem življenju, a le, če jih partner navdihuje, sicer lahko delujejo nezainteresirani. Vse te lastnosti jih spremljajo do visoke starosti.

Češnja

Češnja razkriva premišljeno in nevsakdanjo osebo z nepredvidljivim značajem. Češnje imajo radi specifični ljudje, ki odstopajo od povprečja. Ne marajo vsakdanjih stvari. Kljub temu naloge radi odlagajo ter so v ljubezni pogosto nerazumljeni.

Marelica
Marelic imajo radi ljudje, ki so dobri v komunikaciji, so družabni in šarmantni. Obkroženi so s prijatelji, a oseba, ki jo ljubijo zavzema najpomembnejše mesto v njihovem življenju. So zvesti in idealni partnerji.

 

VIR: atma.hr

Komentiraj


Popularno

Domov