Zanimivo

Skrila se je pod posteljo, da bi preverila fantovo zvestobo. Zagotovo ni pričakovala, da se bo zgodilo tole!

Kaj vse človek ne najde na internetu.. To je res neverjetno.

Našli smo zelo nenavadno zgodbo, očitno zelo paranoičnega dekleta, ki je želelo preveriti zvestobo svojega fanta.

Odločila se je, da bo svojemu fantu napisala pismo, v katerem mu je zapisala, da ga enostavno več ne ljubi. Pismo je položila na posteljo, nato pa je čakala, da se fant vrne domov.

Skrila se je pod posteljo, želela je slišati in videti fantovo reakcijo. Fant je nato prišel domov, opazil je, da je avtomobil svojega dekleta doma. Pripravil si je hiter prigrizek, se stuširal, hotel je iti tudi na krajši sprehod, da se malce sprosti po delu.

Ko je odšel v spalnico je na postelji videl pismo. Spomnimo, da se je dekle skrilo pod posteljo in čakalo na fantovo reakcijo.

Sedel je na posteljo, prebral je pismo, na to pa v roke vzel telefon in zdelo se je, da nekoga kliče. Nato je po telefonu fant začel govoriti:

”Hej srček, končno sem se znebil te neumne krave, tako da sem zdaj lahko popolnoma tvoj. Obžalujem čas, ki sva ga izgubila zaradi nje, vendar bova nadoknadila. Takoj bom s teboj.”

 Nato je vstal in zapustil stanovanje.

Punca ni mogla verjeti svojim ušesom. Padla je v neutolažljiv jok, čez nekaj minut si je toliko opomogla, da je lahko splezala izpod postelje ven. Opazila je, da je k pismu bilo nekaj pripisanega.

Ko je pogledala bližje je videla, da ji je fant nekaj zapisal:

”Ljubezen, naslednjič, ko me želiš testirati, se skrij bolje, da ne bom videl tvojih nog. Šel sem v trgovino, vsak čas se bom vrnil. Ljubim te!”

Očitno si jo je kar dobro privoščil. Kaj pravite?

Delimo to nenavadno, a zabavno zgodbo tudi med prijatelje. Bi tudi vi bili pripravljeni na takšen način testirati partnerjevo zvestobo?

Komentiraj

Popularno

Domov