Zanimivo

Skrivnost je bila razkrita: RAK ni bolezen ampak posel!

Beseda rak je navadna izmišljotina… Morda ne boste verjeli, ampak rak ni bolezen temveč posel!

Sedaj se rak pojavlja že pri vsaki osebi, tudi pri otrocih in starejših ljudeh.

Ste vedeli, da knjige z naslovom “World Without Cancer” kar nekaj časa niso smeli prodajati in prevajati v ogromno drugih jezikov po svetu?

Vedite tole: Bolezen rak ne obstaja. Rak je le primanjkljaj vitamina B17 in nič drugega. Nekdo si je nekoč mislil… “Zakaj pa ne naredimo raka kot bolezen, da bomo s tem dobesedno ubijali ljudi, mi pa bomo na ta način zaslužili milijarde?”

Rak je “izšel” po drugi svetovni vojni. Prav tako pa so tudi zdravilo za takoimenovano bolezen našli že dolgo časa nazaj. Tisti, ki dobite ali imate raka, bi najprej morali raziskati vse možnosti, zagotovo pa ne smete padati v paniko. Vse kar morate jesti za pridobitev vitamina B17 je marelična notranjost, torej plod znotraj lupine.

Hrana, ki vsebuje vitamin B17 so:

– sezam, rjavi riž, ječmen, laneno seme, rž, borovnice, jagode, murva, maline, makadamijski oreščki, proso, brstični ohrovt, indijski orešček,…

Zagotovo pa so nevarni tudi razni detergenti in čistila. Vedno, ko čistite kuhinjo, ali kopalnico in druge stvari, si po koncu operite roke s kisom. Vsa ostala mila pustite pri miru.

Delite tale članek tudi med prijatelje in družino in tudi njim pokažite, da je rak še kako ozdravljiv! 

Komentiraj


Popularno

Domov