Zanimivo

Sliši se čudno, ampak je dejansko res: Kaj oblika nosu pove o vaši osebnosti!

Čeprav so poglavitne funkcije nosa dihanje in zmožnost vohanja, vam lahko nos veliko pove tudi o lastnikovi osebnosti.

Velik nos je dolg in širok. Večji je nos, večja je moč, ego in želja lastnika po tem, da je sam sebi svoj šef. Osebe z velikim nosom ne marajo biti podrejene. Radi prejemajo velike in zahtevne naloge, saj jih predstavljajo izziv.
Mali nos. Osebe z malim nosom se najbolje znajdejo v timskem delu, kjer lahko pride do izraza njihova kreativnost in spontanost. So zelo nepotrpežljivi, vedno pa mislijo na druge in pomagajo, komur le lahko.

Dolg nos. Bolj je dolg, več imajo smisla za podjetništvo, odlične instinkte, velike ambicije, ljudje pa na osebe s takšnim nosom reagirajo s spoštovanjem. Njihovi največji problemi pogosto izhajajo prav iz njihove največje moči.

Kratek nos. Osebe s kratkim nosom so zveste in ljubeče,pogosto pa jim primankuje ambicij. S konkurenco se ne spoprijemajo najbolje in so previdni z ljudmi, ki imajo močno osebnost. Kot otroci so občutljivi, nežni in prijetni. Takšne osebe se redko nekomu pustijo povsem spoznati.

Raven nos. Raven nos je znan kot »grški nos«, takšnega si želijo skoraj vsi. Osebe z ravnim nosom so zelo inteligentne, disciplinirane in uspešne v življenju.

Prifrkljen nos. Osebe z dolgim in prifrkljenim nosom so optimistične, prijazne in zelo dobre osebe. To so osebe, ki si jih vsi želimo imeti okoli nas in jih obožujemo.

Kljukast nos. Osebe s kljukastim nosom rade pretiravajo. Vedno si utirjujejo neko svojo pot in so mnogokrat nezanesljive. Takšnim osebam moramo pogosto izkazovati pozornost, da se počutijo bolj pomembne.

Rimski nos je tisti, ki ima blago grudico oziroma bulico na sredini. Osebe z rimskim nosom so zelo čvrste in ambiciozne. So odlični vodje in imajo močno osebnost. Ne hitijo s sprejemanjem odločitev in učinkovito organizirajo vse stvari.

Kriv nos gleda nekoliko več na eno stran in je malce zadebeljen pri samem vrhu. Osebe z nekoliko krivim nosom so duhovite osebe. V njihovi družbi vsi uživajo.

Širok nos. Če ima nos izrazito široke nosnice, pomeni, da je oseba radovedna in odprta. Vedno išče nove poti za reševanje problemov. Je privlačna, ekspresivna in čustvena oseba.

 

Komentiraj


Popularno

Domov