Zanimivo

ŠOK: Fant prišel iz prihodnosti in povedal kaj nas čaka, prestal je tudi detektor laži!

Neverjetna zgodba, katera prihaja iz ZDA je šokirala javnost. Nekateri se posmehujejo, spet drugi, verjamejo, da je fant res iz prihodnosti.

Pojavil se je namreč moški, ki trdi, da prihaja iz leta 2030, s prihodom v sedanji čas je tvegal svoje življenje, da bi nam razkril kaj vse nas čaka. Uspešno je prestal tudi detektor laži, vztraja pa, da mora ostati anonimen. Poglejte si kaj vse je povedal..

Zatrdil je, da bo Donald Trump leta 2020 ponovno izvoljen za predsednika ZDA, umetna inteligenca pa bo postala pomemben del vsakdana, na svetu bo namreč zavladala tehnologija.

Moški je priznal tudi, da ima anoreksijo in da je depresiven. Star je 50 let, ampak je vzel tablete za pomladitev, katere so ga spremenile v 25 letnega fanta. Številni so bili seveda skeptični, zato je pristal na preizkus z detektorjem laži, katerega je uspešno prestal. Za svoje trditve trdi, da ima tudi dokaze, pravi pa da še ne ve, če bi jih predstavil ”zaradi paradoksa”.

Kaj je še napovedal?

Hišna opravila bodo leta 2030 opravljali roboti, telefoni pa bodo ponovno večji. Bitcoin bo veliko bolj v uporabi kot sedaj, a denar ne bo izginil. Še vedno se bomo ubadali z globalnim segrevanjem, v Evropi bo hladneje, v Severni Ameriki pa topleje. Leta 2028 bo človek poletel tudi na Mars, istega leta pa bodo tudi javnosti razkrili, da je potovanje skozi čas mogoče. Že sedaj naj bi skrivnostne organizacije potovale skozi čas.

Veliko ljudi je prepričal in mu verjamejo, ostali pa so še vedno skeptični. Verjetno bo moral predstaviti še kakšen dokaz.

Pa vi? Verjamete v potovanje skozi čas?

Komentiraj


Popularno

Domov